Aeroportul Brașov. Vis distrus pentru un pasager de Dan Air: „Am aterizat în București în loc de Brașov. Am așteptat de ani și am urmărit cu interes momentul în care voi decola și ateriza acasă în Brașov și pot să vă spun că mi l-au distrus”

Last Updated on octombrie 4, 2023 Un pasager care a ales să zboare cu Dan Air a povestit pe Facebook experiența nefericită pe care a avut-o cu această companie.

Am aterizat în București în loc de Brașov. Ni s-a comunicat acest lucru în timp ce așteptam în Madrid decolarea. Zborul inițial a fost în 4 octombrie Barcelona – Brașov.

Aeroportul Brașov. Vis distrus pentru un pasager de Dan Air: „Am aterizat în București în loc de Brașov. Am așteptat de ani și am urmărit cu interes momentul în care voi decola și ateriza acasă în Brașov și pot să vă spun că mi l-au distrus” 1

În timp ce ne pregăteam să plecăm spre Barcelona, am aflat că întoarcerea vă fi în 3 octombrie, în loc de 4 octombrie. Am renunțat la ultima noapte de cazare. În aeroport am așteptat 5 ore, pentru că avionul dinspre Brașov a întârziat.

Apoi s-a schimbat ora de zbor din Barcelona. Apoi am aflat că vom zbura cu escală în Madrid de 1 h stop tehnic, însă am stat 4 h. Acum, după insistențe, ne aflăm în autocar spre Brașov”, a relatat călătorul, conform mytex.ro.

El a mai precizat, citat de brasov.net: „Cel mai trist este însă faptul că nu există comunicare, rămânând mereu sentimentul că totul este premeditat și că involuează progresiv relația Dan Air – pasager. O atitudine dictatorială, nejustificată.

Nu am mai postat niciodată pe Facebook comentarii critice, însă din spirit civic consider util să știți cu toții ce riscuri vă asumați când achiziționați bilete la Dan Air. Am așteptat de ani de zile și am urmărit cu interes momentul în care voi decola și ateriza acasă în Brașov și pot să vă spun că mi l-au «distrus».

Au reușit să îmi strice atât mie cât și celor circa 200 pasageri toate planurile și să ne împingă la cheltuieli de timp bani și energie neprevăzute. Sper să văd o reacție din partea Dan Air. Una profesionistă și nu doar o pasivitate comercială specifică unei firme de duzină”.

Previous Story

Soția milionarului brașovean Călin Donca se împrumută de la prieteni ca să-și crească cei 5 copii: „Orianda a fost lăsată acasă cu copiii, toate conturile au fost blocate”

Next Story

Modarom Brașov. Un imens „Turn Babel”, construit în 1972. „O clădire cilindrică cu şase etaje, bine înfiptă in centrul oraşului adăposteşte patru cooperative, numite original „Munca colectivă“, „Prestarea“, „Munca manuală“ şi „Tehnica“