Aeroportul Braşov mai angajează 15 persoane

Last Updated on octombrie 12, 2023 Regia Autonomă „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav” a anunţat organizarea unor concursuri pentru ocuparea unui total de 15 posturi vacante.

Astfel, până în 16 octombrie pot fi depuse dosarele de candidatură pentru
– 2 posturi de inspector siguranţă operaţională (cu studii superioare)
– 2 posturi de agent salvare aeroportuară şi instalaţii de stins incendiu (cu studii medii),
– 5 posturi de conducător autospecială PSI (cu studii medii),

Aeroportul Braşov mai angajează 15 persoane 1

– 4 posturi de agent de securitate aeroportuară gradul I (studii medii),
– 2 posturi de agent de securitate aeroportuară – dispecerat (studii medii).
Dosarele de candidatură se pot depune la sediul regiei din Ghimbav (strada Herman Oberth nr. 35), iar cerinţele. Persoanele interesate pot consulta anunţurile de recrutare pe site-ul Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav (brasovairport.ro), scrie bzb.ro.

Pasagerul cu numărul 50.000 a aterizat la Brașov

La mai puțin de patru luni de la inaugurare, aeroportul de la Brașov a atins numărul de 50.000 de pasageri. Președintele Consiliului Județean Brașov spune că vrea ca anul acesta să se ajungă la o sută de mii de călători.

Alexandru Rusu este pasagerul care a cumpărat biletul cu numărul 50.000 dintre cei care au zburat cu avioane care au decolat sau aterizat pe Aeroportul Internațional Brașov. El este un brașovean stabilit în Germania acum aproape 40 de ani și care vine acasă în fiecare an, să-și viziteze fratele și celelalte rude din Brașov.

N-am știut că sunt așa de norocos! Nu m-am așteptat, pentru că nu sunt obișnuit cu asemenea lucruri. Este o surpriză foarte plăcută și sunt deosebit de impresionat. Vinul o să-l beau cu familia, cu fratele meu și cu rudele mele, în cinstea celor de aici”, a spus Alexandru Rusu, citat de Adevarul.

La finalul scurtei recepții, președintele Consiliului Județean Brașov, Todorică Șerban, a declarat că se lucrează la extinderea programului aeroportului. Anul acestea se dorește ca programul să ajungă să fie de 18 ore, iar de anul viitor programul să ajungă la 24 de ore, pentru a facilita cât mai multe companii să opereze curse de la Brașov.

Previous Story

Video Brașov. Cu ce au dat foc la pasaj? Câțiva tineri ies în fugă din pasaj, urmați de un nor gros de fum

Next Story

Brașov. Metoda „Restaurantul”. Cum au fost jefuiți turiștii care luau masa în restaurante