Tatăl Robertei, studenta din Brașov ucisă de șoferul drogat: „Oameni buni, nu îmi vreau decât copilul înapoi! Să plătescă și polițiștii care l-au protejat”

Last Updated on septembrie 14, 2023 Răzvan Dragomir, tatăl tinerei Roberta, ucisă de  Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai, cere pedepsirea polițiștilor care l-au protejat pe șoferul drogat.  El susține că părinții și poliția din zonă poartă o parte din vină pentru moartea copiilor și cere ca cei responsabili să fie trași la răspundere, inclusiv polițiștii care l-au protejat pe agresor.

“Oameni buni, nu îmi vreau decât copilul înapoi! Restul nu mă interesează. Să facă legea ce trebuia să facă demult. Părinții și poliția din zonă sunt de vină pentru moartea copiilor noștri. Să plătescă și polițiștii care l-au protejat.
Tatăl Robertei, studenta din Brașov ucisă de șoferul drogat: „Oameni buni, nu îmi vreau decât copilul înapoi! Să plătescă și polițiștii care l-au protejat” 1
(mama șoferului drogat, arestată pentru 24 de ore)

Despre protecție nu vorbește nimeni”, a spus Răzvan Dragomir, tatăl Robertei, la Antena 3.

Avocatul Adrian Cuculis a făcut noi dezvăluiri despre ziua în care a avut loc tragedia. Se pare că mai mulți martori au declarat că tânărul a fost protejat de oamenii legii în ziua în care a produs accidentul.

Eu am certitudinea din dovezi care sunt directe, adică martori care au fost acolo, că polițiștii știau exact ce s-a întâmplat și l-au lăsat liber.

Nu fusese prima dată. Sunt martori care declară treaba asta, deci nu este o întâmplare ce s-a întâmplat în 2 Mai, în Constanța. Povesteau martorii că mergea pe străduțe unde era sens unic cu 140km/h.

Îi oprește poliția, îl vede și zice ok, bine v-am notificat, v-am legitimat și puteți să plecați. Deci oamenii ăia știau, era protejat… Dar protecția asta trebuia să fie altfel: îți ia cheile, mașina pe dreapta să nu te mai poţi urca la volan.” , a declarat Adrian Cuculis, la Antena 3 CNN.

Cum a încercat mama lui Vlad Pascu să îşi scape fiul criminal de puşcărie

Vlad Pascu, şoferul drogat din 2 mai, declanşează “Operaţiunea Hidra”. Părinţii, amicii cu care se droga şi dealerii lui au ajuns cu toţii la audieri, iar casele lor au fost scotocite de anchetatori. Iar cazul e tot mai şocant de la zi la zi:

Mama individului i-ar fi şantajat şi ameninţat prietenii pentru a-l elibera, tatăl său a dat cu scuterul peste jurnalişti, iar dealerul lui face legea în oraş, intră în Spitalul Floreasca să fure medicamente, scrie Observator Tv.

Mama lui e acuzată că ar fi încercat să-i şantajeze şi chiar i-a ameninţat pe amicii fiului său, martori în dosar. Totul pentru a obţine elibererea lui Vlad Pascu.

Patru proprietăţi ale familiei Pascu, evaluate la milioane de euro, au fost scotocite astăzi de anchetatori. În una din case poliţiştii au găsit inclusiv muniție. Mama individului a fost dusă sub escortă la audieri.

Surse din anchetă spun că Miruna Pascu nu doar că ştia că fiul ei se droghează, ba chiar îi cumpăra diverse pastile de xanax ori alte medicamente cu acelaşi efect şi le împărţea în gaşca lui.

Reporteri- Vlad Pascu: – Au încercat părinţii tăi să cumpere….Mama ta a încercat să ameninţe martori să nu depună mărturie împotriva ta?

– Nu ştiu!

În faţa anchetatorilor a ajuns şi tatăl lui Vlad Pascu. A venit pe scuter, cu o atitudine sfidătoare şi un zâmbet larg pe faţă.

La ieşirea din sediul DIICOT, tatăl şoferului drogat a făcut un gest şocant. A dat cu scuterul peste jurnalişti. Familia lui Pascu deţine peste 300 de case şi businesuri de milioane de euro. Cei care îi cunosc vorbesc şi de legături cu lumea interlopă – clanul Cămătarii.

Previous Story

Mama șoferului drogat care a ucis o tânără din Brașov a fost arestată pentru 24 de ore. E acuzată că ar fi încercat să şantajeze martori. Tatăl a intrat cu scuterul în jurnaliști

Next Story

(Video) Primele imagini cu mama șoferului drogat, care a ucis o fată din Brașov, în cătușe, la ieșirea de la DIICOT