Opera Braşov: 900 de bilete vândute într-o singură zi. „Cererea a fost atât de mar încât platforma s-a blocat și, pentru câteva minute, a fost inaccesibilă”

Last Updated on septembrie 6, 2023 Continuă vânzările record la Opera Brașov. 900 de bilete a vândut instituția, într-o singură zi, pentru reprezentațiile programate în această lună. Opera s-a pregătit deja pentru deschiderea de stagiune 2023-2024, care va fi cu “Tosca”, de Puccini, anunță Radio Brasov FM.

Despre program, ne vorbește purtătorul de cuvânt al instituției, Cecilia Toma: “Este vorba despre cele două reprezentații cu opera Tosca, din deschiderea stagiunii, în 16 și 17 septembrie, spectacolul cu opereta La Calul Bălan, din 23 septembrie, dar și opera Cenușăreasa, de Rosini, din 30 septembrie.

Opera Braşov: 900 de bilete vândute într-o singură zi. „Cererea a fost atât de mar încât platforma s-a blocat și, pentru câteva minute, a fost inaccesibilă" 1

Cererea a fost atât de mare la ora 10:00, când s-a deschis platforma de vânzare și lumea dornică să intre în posesia unui bilet, încât platforma s-a blocat și, pentru câteva minute, a fost inaccesibilă.”

Trei sferturi dintre bilete au fost vândute în online.

Stagiunea 2023-2024 se va deschide cu „Tosca”, de Giacomo Puccini, în seara de 16 septembrie, titlul ce va fi prezentat şi în seara de 17 septembrie. Vineri, 22 septembrie, de la 11.00, este programată repetiţia cu public la spectacolul „La Calul bălan” şi el va fi pus în scenă în 23 septembrie, de la ora 18.30.

Tot în 22 septembrie va fi şi concertul conferinţă „Enescu, pe înţelesul tuturor”, de la ora 18.30. Luna septembrie se încheie, la Opera Braşov, cu titlul „Cenuşăreasa”, ce va avea repetiţia generală cu public vineri, 29 septembrie, de la ora 11.00, iar prezentarea oficială va fi în 30 septembrie, de la ora 18.30, scrie bzb.ro.

Biletele pentru evenimentele lunii septembrie se pun în vânzare de luni, 4 septembrie, începând cu ora 10.00, atât online, pe site-ul www.bilet.ro, cât şi la sediul Operei Braşov din str. Bisericii Române nr. 51.

Previous Story

Jandarmeriţă din Braşov, întoarsă de la „Mondiale” cu 4 medalii. „Puternica noastră colegă a concurat cu peste 90 de femei”

Next Story

Brașov. Allen Coliban: „Haideți la Cetățuia de pe Dealul Straja! Vineri, 8 septembrie, deschidem Cetățuia Brașovului”