Brașovul blocat. Mihai Nanu: „O dimineață obișnuită în care duc pe fie-mea la creșă cu autobuzul. Alții își lasă in fața școlii vlăjganii de 10-12 ani ca nu cumva să se ostenească micuții de ei, să nu răcească, e bai mare”

Last Updated on septembrie 13, 2023 Supărare mare după ce a început școala. Șoferii sunt nemulțumiți că Primăria nu le-a construit străzi suspendate pentru a-și duce copiii la școală cu mașinile. Ce oraș este ăsta care nu are grijă de șoferi? Cum să trimiți copiii la școală cu autobuzele școlare, gratuit? Cum să mergi la serviciu cu autobuze noi, electrice?

Mihai Nanu: O dimineață obișnuită în care duc pe fie-mea la creșă cu autobuzul.
Alții își lasă in fața școlii vlăjganii de 10-12 ani ca nu cumva să se ostenească micuții de ei, să nu răcească, e bai mare.

Brașovul blocat. Mihai Nanu: „O dimineață obișnuită în care duc pe fie-mea la creșă cu autobuzul. Alții își lasă in fața școlii vlăjganii de 10-12 ani ca nu cumva să se ostenească micuții de ei, să nu răcească, e bai mare” 1

Dar vai, și noi de ce nu avem toți loc cu SUVu’ prin fața școlii? Să facă autoritățilii ceva cu traficu’ ăsta, să ne ducem toti odraslele cu mașina la școală! “Cikalaka cikicea/Noi ne dăm cu mașina”

Surpriză pentru elevii care au folosit marți dimineața două linii „Transport elevi” din Brașov

Elevii care au urcat marți dimineața în capătul de linie Noua al autobuzelor „Transport elevi” TE 1 (Noua – Saturn – Șirul Beethoven) și TE4 (Noua – Colegiul Național de Informatică – Șirul Beethoven) au avut parte de o surpriză.

Mai exact, cei mici au primit din partea RATBV câte două invitații gratuite pentru Rezervația naturală ”Valea Zimbrilor” din Vama Buzăului. Conform reprezentanților RATBV, în total, au fost distribuite câteva zeci de invitații, scrie bzb.ro.

Din 12 septembrie, RATBV a reluat serviciul de transport special gratuit pentru elevi, pe 13 traee, deservite de 15 autobuze. Acest serviciu este destinat exclusiv elevilor, precum și cadrelor didactice și nedidactice din învățământul preuniversitar.

Previous Story

Brașov. Călugărul din Postăvarul a fost arestat. „Victima a fost agresată fizic şi a reuşit să scape, profitând de un moment de neatenţie”

Next Story

Brașov. A început Festivalul Zilelor Culturale Maghiare. Programul evenimentului