Brașov. Târg de epocă în Piața Sfatului. Târg volant de Zilele Recoltei, în Șchei

Last Updated on septembrie 22, 2023 Brașovenii sunt invitați la un târg retro în Piața Sfatului și la un târg de recolte în Șchei. Astăzi, la Brașov se deschide astăzi târgul-eveniment „Retro Marktplaz”, prin care organizatorii vor încerca să reînvie târgurile de odinioară și farmecul unor epoci trecute.

Acesta este al doilea eveniment organizat de asociația „Breasla Meșeșugarilor din Țara Bârsei” în Piața Sfatului.
În târgul organizat cu această ocazie, meșterii își vor prezenta produsele și vor organiza diverse ateliere și demonstrații, iar micii producători își vor expune produsele, scrie mytex.ro.

Brașov. Târg de epocă în Piața Sfatului. Târg volant de Zilele Recoltei, în Șchei 1

Zilnic, fanfare din județ vor susține concerte, iar o trupă de dans își va prezenta spectacolul în haine de epocă.
De asemenea, va fi editat un ziar „vintage”, cu fotografii vechi, informații inedite despre Piața Sfatului și reclame ale magazinelor și restaurantelor aflate aici în trecut, reproduse din ziare de epocă.

Totuși, în „Retro Marktplaz” va pătrunde tehnologia modernă: pe un ledscreen vor fi proiectate imagini cu piața și clădirile, așa cum arătau ele în trecut, iar vizitatorii vor avea la dispoziție afișe cu coduri QR, cu ajutorul cărora vor putea citi, pe telefoanele mobile, istoria completă și bogat ilustrată a fiecărei case din Piața Sfatului.

Târg volant de Zilele Recoltei, în Șchei

Târg volant de Zilele Recoltei, în Șchei. În perioada 22-23 Septembrie, în Piața Unirii din Șchei vor fi aduse produse românești de calitate, la prețuri bune, scrie Monitorul Expres.
Program: 9:30 – 19:00.

Produsele sunt proaspete, direct de la producători români, fie prezenți ei înșiși, fie prin intermediul agenților economici, care au fost verificați în ceea ce privește originea produselor.

Previous Story

(Video) Turistă din America, în lacrimi la Brașov, impresionată de frumusețea orașului. „Deci așa arată Brașovul, înconjurat de ziduri uriașe. E atât de tare/E unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le-am văzut”

Next Story

49 de ani de la inaugurarea Transfagarasanului. 1974: „Ostaşii de pe buldozere au condus cu precizie milimetrică maşinile lor pe margini de hăuri ameţitoare, înlăturînd din cale mii şi mii de tone de rocă”