Brașov. Tăiat cu maceta pentru un loc de parcare. „Geamul autoturismului de pe partea şoferului era deschis. În acel moment, autorul a introdus maceta respectivă în geamul deschis, lovind victima în zona gâtului”

Last Updated on septembrie 5, 2023 Un loc de parcare ocupat i-aluat mințile unui brașovean care l-a atacat pe șoferul „vinovat” cu o macetă. Acum este în arestul Poliției.

Braşoveanul a ajuns acasă marţi seara, 29 august 2023, în jurul orei 19.00, în cartierul Bartolomeu, pe strada Lânii, când şi-a găsit locul de parcare ocupat, scrie brasov.net.

Brașov. Tăiat cu maceta pentru un loc de parcare. „Geamul autoturismului de pe partea şoferului era deschis. În acel moment, autorul a introdus maceta respectivă în geamul deschis, lovind victima în zona gâtului” 1

A început o dispută cu un tânăr de 22 de ani, proprietarul maşinii care parcase pe locul său. În ciuda faptului că tânărul care îi ocupase locul de parcare se afla în autoturism şi începuse manevrele de mutare a vehiculului, proprietarul locului de parcare a avut o reacţie violentă.

I-a pus sabia la gât, a apucat lama cu mâna
Inculpatul s-a dus către propriul autoturism, a luat o macetă cu lama de aproximativ 40 de centimetri şi s-a îndreptat către victimă. Victima se afla în acel moment în maşină, în încercarea de a-şi muta autoturismul de pe locul ocupat, se pare fără drept, în acel moment.

Geamul autoturismului de pe partea şoferului era deschis. În acel moment, autorul a introdus maceta respectivă în geamul deschis, lovind victima în zona gâtului, lateral stânga. Ulterior, victima a fost afectată şi de mişcările de autoapărare pentru că a apucat lama cu mâna şi s-a mai rănit suplimentar şi în alte locuri.

Printre primii care au sunat la 112 a fost inclusiv autorul”, a spus Adrian Radu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, conform bzb.ro.

Victima şi agresorul erau prieteni

Cel mai straniu este că, în urma cercetărilor efectuate, anchetatorii au aflat că victima şi agresorul se cunoşteau bine. Ei locuiau de mai mult timp în aceeaşi zonă, însă deocamdată nu s-a stabilit ce l-a determinat pe agresor să-şi facă singur dreptate şi cei doi prieteni să ajungă la o bătaie cu sabia pentru locul de parcare.

Din cercetările efectuate până în prezent nu a rezultat faptul că ar fi fost o relaţie de prietenie între cei doi. Pur şi simplu erau colocatari din zona respectivă.

Agresorul a simţit că vrea să îşi facă singur dreptate. A fost printre primii care a sunat la 112 şi a colaborat cu organele de urmărire penală. În acest moment se află în stare de reţinere”, a mai declarat Adrian Radu.
Agresorul e cercetat pentru comiterea infracţiunii de „tentativă la omor”.

Previous Story

(Video) Urs lovit mortal de un șofer din Brașov, pe autostradă, lângă Cluj. „Faptul uimitor este dimensiunea mare a acestui animal, care prezintă un mare pericol”

Next Story

Deputatul brașovean Andronache Gabriel, lider de grup PNL pentru o nouă sesiune parlamentară, cea de toamnă 2023