Brașov. Călugărul din Postăvarul a fost arestat. „Victima a fost agresată fizic şi a reuşit să scape, profitând de un moment de neatenţie”

Last Updated on septembrie 13, 2023 Un bărbat de 57 de ani, călugăr la o chilie de pe masivul Postăvaru, a fost reţinut şi ulterior arestat pentru tentativă de viol, după ce ar fi încercat să violeze o femeie de 34 de ani.

La data de 11 septembrie, o persoană de sex feminin în vârstă de 34 de ani s-a deplasat la o chilie aflată pe masivul Postăvaru pentru a îl vizita pe inculpat, călugăr în vârstă de 57 de ani.

Brașov. Călugărul din Postăvarul a fost arestat. „Victima a fost agresată fizic şi a reuşit să scape, profitând de un moment de neatenţie" 1
(foto arhiva)

Pe fondul consumului de alcool, acesta din urmă ar fi insistat ca persoana vătămată să rămână peste noapte şi, ca urmare a refuzurilor repetate, a încercat să întreţină raporturi sexuale neconsimţite cu aceasta.

În cadrul incidentului, victima a fost agresată fizic şi a reuşit să scape, profitând de un moment de neatenţie“, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, conform Agerpres.

Când a simțit că este în siguranță femeia a alertat poliția, iar oamenii legii au mers imediat la chilie unde l-au săltat pe călugăr și l-au dus la audieri. Procurorii au decis să îl rețină pe suspect pentru 24 de ore, iar apoi l-au prezentat magistraților de la Judecătoria Brașov cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, scrie brasov.net.

Iată soluția instanței:
Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov. În baza art. 223 alin. 2 C.proc.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului Croitoru Vasile pentru o perioadă de 30 de zile începând cu data de 12.09.2023 până la 11.10.2023.

Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul avocatului din oficiu rămâne în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”.

Călugărul este cercetat acum pentru tentativă de viol și riscă să petreacă ani buni în spatele gratiilor.

Previous Story

Accident Brașov. O șoferiță beată a intrat cu mașina în 3 autoturisme parcate

Next Story

Brașovul blocat. Mihai Nanu: „O dimineață obișnuită în care duc pe fie-mea la creșă cu autobuzul. Alții își lasă in fața școlii vlăjganii de 10-12 ani ca nu cumva să se ostenească micuții de ei, să nu răcească, e bai mare”