Alex Bodi îl atacă dur pe Dorian Popa, după ce artistul s-a dezis de Călin Donca. „Stai cu el la masă, calci în casă la om, îi cunoşti şi familia, iar când omul are probleme, eşti primul care se dezice de el. Şi asta gratis”

Last Updated on septembrie 25, 2023 Dorian Popa este una dintre persoanele care au investit în panourile fotovoltaice vândute de afaceristul Călin Donca. După ce cei doi au bătut palma, între ei s-a legat “un soi de prietenie”. Acum, însă, după arestarea lui Donca, artistul este gata să se întoarcă împotriva sa în cazul în care va fi ţepuit.

Ce fel de om poţi să fii când te dai prieten cu cineva doar la bine? Party, distracţii, încasezi şi bani, stai cu el la masă, calci în casă la om, îi cunoşti şi familia, iar când omul are probleme, eşti primul care se dezice de el. Şi asta gratis. Doar că-ţi ţâţâie chiulasa.

Alex Bodi îl atacă dur pe Dorian Popa, după ce artistul s-a dezis de Călin Donca. „Stai cu el la masă, calci în casă la om, îi cunoşti şi familia, iar când omul are probleme, eşti primul care se dezice de el. Şi asta gratis” 1

Ce fel de caracter poţi să ai tu ca om, ca bărbat, şi pe deasupra mai vorbeşti şi de Dumnezeu, de credinţă, de suflet curat când tu eşti cel mai mare Iuda?

Morala: Aveţi grijă pe cine ţineţi lângă voi, cui daţi să mănânce, pentru că omul ăsta e primul care se va răzvrăti împotriva ta. Gratis”, a spus Alex Bodi pe TikTok.

Alex Bodi e de părere că Dorian Popa a procedat incorect, asta pentru că în momentul în care milionarul a fost arestat, artistul s-a dezis total de omul de afaceri.

Ce fel de om poți să fii când te dai prieten cu cineva doar la bine, petreceri, distracții, încasezi și bani. Stai cu omul acela la masă, calci în casa lui îi cunoști familia, iar când omul respectiv are probleme ești primul care se dezice de el. Și asta gratis, doar că îți țâțâie chiuloasa.

Ce fel de caracter poți să ai tu ca om, ca bărbat. Și pe deasupra mai vorbești și de Dumnezeu, de credință de suflet curat, când tu ești cel mai mare Iuda.

Morala: aveți grijă pe cine țineți lângă voi, cui îi dați să mănânce pentru că omul acesta este primul care se va răzvrăti împotriva ta gratis”, spune Bodi pe TikTok.

Previous Story

Brașov. Bicicletă furată. „Ce e la fel de important,  cum s-a furat bicicleta asta. Hoţul l-a abordat pe păgubit sus, în staţia din Poiană”

Next Story

Aeroportul Brașov. Dan Air, pierderi de 2,6 milioane de euro „pentru a menţine în viaţă visul braşovenilor de a zbura de la ei de acasă”