Aeroportul Brașov. Dorian Lungu: „Puteam să zburăm mai ieftin din București, dar cred că trebuie să învățăm să ne susținem comunitatea, atunci când putem să o facem”

Last Updated on septembrie 1, 2023 Succesul Aeroportului Brașov este strâns legat de călători. Cu cât mai mulți brașoveni vor zbura de aici, cu atât mai mult Aeroportul va putea negocia curse mai multe și mai ieftine.

Dorian Lungu:Abia ce ne-am întors din vacanță. În premieră, cu plecare și sosire de pe aeroportul local Brașov-Ghimbav. La dus am plecat cu o întârziere de 2h, așa că am lăsat bagajele și am avut timp să plecăm acasă la o înghețată și o limonadă și să ne întoarcem în timp util. Ultima parte a fost cool.

Aeroportul Brașov. Dorian Lungu: „Puteam să zburăm mai ieftin din București, dar cred că trebuie să învățăm să ne susținem comunitatea, atunci când putem să o facem” 1

La un aeroport încă neaglomerat și micuț, ai multe avantaje, pentru că totul se mișcă mai repede.
Mai puțin personalul, care nu are încă rutina fluxului crescut de pasageri. Pe de altă parte, au timp să zâmbească și să fie politicoși, ceea ce este minunat.

La întoarcere, am plecat pe furtună din Barcelona și am ajuns pe final de furtună în Brașov. Cu ușoare zgâlțâieli și spectacol pe ferestre, dar impecabil din partea celor care au operat zborul. Apoi, în 15 minute eram acasă, în pat. Asta a fost cel mai cool.

Am relatat pe scurt cele de mai sus, pentru că în țara asta plină de știri bezmetice, e o realizare să nu stau 4h pe Valea Prahovei și alte 2h în Otopeni, pentru un zbor de sub 3h. Și la dus și la întors.

Puteam să zburăm mai ieftin din București, dar cred că trebuie să învățăm să ne susținem comunitatea, atunci când putem să o facem.

Pentru că așa creștem sănătos împreună, iar eu pot să vă spun acest fapt în cunoștință de cauză, prin prisma modului cum a crescut Luadó Chocolate în sufletul brașovenilor.

Știu că e complicat să faci multe lucruri normale în România. Dar putem încerca să facem unele mici, deocamdată între noi, ăia care încă mai credem că decizia de a trăi aici este una bună, pentru noi și viitorul copiilor noștri”.

Potrivit mytex.ro, începând de sâmbătă, 2 septembrie, Wizz Air introduce cursele Dortmund – Braşov – Dortmund, cu o frecvenţă bisăptămânală, marţea şi sâmbăta, şi cu următorul program:

Dortmund (DTM) 10:30 – Braşov (GHV) 13:55
Braşov (GHV) 14:30 – Dortmund (DTM) 16:00
Din data de 2 august, Wizz Air a început zborurile şi pe ruta Londra – Braşov – Londra, prima cursă fiind zborul W9 4457 Londra/Luton – Brașov, care a aterizat având la bord 210 pasageri. 50 de minute mai târziu, aeronava a decolat spre Londra cu 180 de pasageri, scrie brasov.net.

De acum Wizz Air va asigura curse regulate între Londra şi Braşov cu trei frecvenţe pe săptămână iar între Braşov şi Dormund de două ori pe săptămână, marţi şi sâmbătă, după următorul program:

Lunea:
Londra (LTN) 07:00 – Braşov (GHV)12:05
Braşov (GHV) 12:55 – Londra (LTN) 14:10
Marţea:

Dortmund (DTM) 10:30 – Braşov (GHV) 13:55
Braşov (GHV) 14:30 – Dortmund (DTM) 16:00
Miercurea:

Londra (LTN) 06:25 – Braşov (GHV) 11:30
Braşov (GHV) 12:05 – Londra (LTN) 13:20
Joia:

Dortmund (DTM) 10:30 – Braşov (GHV) 13:55
Braşov (GHV) 14:30 – Dortmund (DTM) 16:00
Vinerea:

Londra (LTN) 06:40 – Braşov (GHV) 11:45
Braşov (GHV) 12:40 – Londra (LTN) 13:55

Previous Story

Mergi? Cetățuia Brașovului se redeschide. Paradă cu Paladinii de Terra Medies și Cimpoierii din Transilvania. Programul evenimentelor

Next Story

Aeroportul Brașov. Dan Air anunță 5 noi curse și deschide bază aeriană aici