(Video) Parc Aventura Brașov. Parcul din inima României care îţi oferă o experienţă de neuitat cu tiroliene cu lungimi de 300 și respectiv 200 de metri

Last Updated on august 9, 2023 La Braşov, în cel mai mare parc de aventură din centrul ţării, 250 de adulţi şi 40 de copii se pot da concomitent pe 16 serii de aventură, amenajate cu dificultăţi progresive.

Traseele din parc includ traversarea pe tiroliene cu lungimi de 300 și respectiv 200 de metri a lacului de agrement de lângă parc, informează observatornews.ro.

(Video) Parc Aventura Brașov. Parcul din inima României care îţi oferă o experienţă de neuitat cu tiroliene cu lungimi de 300 și respectiv 200 de metri 1

Parcul de aventura este o activitate sportiva si recreativa in aer liber, un mod foarte placut de a petrece timpul liber cu familia si cu prietenii.Fiecare participant la aventura primeste un echipament de securitate cu 2 carabiniere, care trebuie folosite in permanenta pentru siguranta.

Parc Aventura Brasov dispune de 16 trasee de dificultate progresiva. Fiecare traseu are un anumit nivel de dificultate, care este simbolizat de o culoare specifica:

  • Galben: include 3 trasee ușoare, la o înălțime de 3 metri;
  • Verde: include 3 trasee ușoare, la o înălțime de 6 metri, recomandate pentru copiii de la 8 ani în sus.
  • Albastru: include 2 trasee de dificultate medie, ideale pentru copiii de la 12 ani în sus.
  • Roșu: include 2 trasee dificile, recomandate pentru copiii de la 14 ani în sus.
  • Negru: un traseu foarte dificil, destinat adolescenților de la 16 ani în sus și adulților.
  • Mov: set special de 5 trasee, dotate cu un sistem de siguranță special, concepute pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 7 ani.

(Video) Parc Aventura Brașov. Parcul din inima României care îţi oferă o experienţă de neuitat cu tiroliene cu lungimi de 300 și respectiv 200 de metri 2

Parc Aventură Brașov organizează ture cu bicicleta, pe trasee bine ascunse.

Alexandra Manui, responsabil instructori: Este foarte aglomerat, toată lumea este dornică de distracţie, toată lumea vrea să ne viziteze. Ce putem face este doar să ne organizăm foarte bine, cu foarte multă răbdare şi toată lumea are loc la noi.

Pentru trei ore de distracţie aventurierii scot din buzunar 90 de lei pentru un copil şi 100 de lei pentru un adult.

Parc Aventura oferă un concept nou de escaladă în sala de cățărat, prin jocuri interactive pe panoul de cățărat virtual. Indiferent de nivelul tău de pregătire, vârstă sau condiție fizică, jocurile noaste te vor ajuta să îți îmbunătățești echilibrul, agilitatea și rezistența:

(Video) Parc Aventura Brașov. Parcul din inima României care îţi oferă o experienţă de neuitat cu tiroliene cu lungimi de 300 și respectiv 200 de metri 3

  • Hullaballoon: Până la 4 jucatori. Sparge toate baloanele!
  • Shadowlings: Până la 4 jucatori. Folosește-ți umbra pentru a-i aduce acasă pe Shadowlings.
  • Flash: Joc de grup sau individual. Lovește toate punctele de contact și află dacă ai doborât recordul de viteză.

 

  • Augmented Problems: Joc individual. Creează-ți propriul traseu, potrivit pentru nivelul tău, folosind panoul interactiv.
  • Whack-A-Bat: Joc de grup sau individual. Un joc rapid, distractiv și palpitant în care trebuie să prinzi lilieci.
  • Sparks: Joc individual. Te cațări într-un labirint evitând șocurile electrice.

 

  • Climball: Joc cu 2 jucători. O combinație amuzantă de pinball, air hockey și alpinism
  • Astromania: Joc individual.Te cațări pentru a salva planeta, distrugând toți meteorii înainte ca aceștia să se prăbușească.
Previous Story

Brașov. Allen Coliban, despre ridicarea mașinilor parcate neregulamentar: „Am ajuns într-o fază destul de avansată”

Next Story

Calendarul noului an școlar și al vacanțelor pentru elevii brașoveni. Când începe școala în septembrie