(Video) Brașovul inundat. Primarul dă vina pe Dorei. „Dorei. Dorei pretutindeni. Niște Dorei au uitat să ia tabla de pe canal. Suntem în căutare de Șef la Dorei”

Last Updated on august 30, 2023 Mai multe zone din Brașov au fost inundate după ploile începute azi-noapte.  Primarul Allen Coliban dă vina pe Dorei.

Dorei. Dorei pretutindeni. Au început lucrările de asfaltare de pe Hărmanului. Canalele au fost acoperite temporar, pentru a nu fi colmatate. Niște Dorei au uitat să ia tabla de pe canal la finalul programului, deși Brașovul se afla sub cod galben de fenomene meteo.

(Video) Brașovul inundat. Primarul dă vina pe Dorei. „Dorei. Dorei pretutindeni. Niște Dorei au uitat să ia tabla de pe canal. Suntem în căutare de Șef la Dorei” 1

Colegii de la SVSU și Compania Apa lucrează la rezolvarea situației.
Profit de ocazie pentru a vă spune că suntem în căutare de “Șef la Dorei”. Lansăm (din nou) concursul de Șef Serviciu Străzi, termenul de depunere a dosarelor este 25 septembrie, pe 6 septembrie vom publica anunțul (conform calendarului impus de lege și avizat de ANAP).

Ai competențe pentru acest post sau știi pe cineva? Hai în echipă!” a scris Allen Coliban pe Facebook.

După caniculă, vijelii cumplite în mai multe zone din ţară

Furtunile puternice au făcut prăpăd în mai multe localităţi din ţară. După o zi caniculară, o vijelie de doar câteva minute a smuls acoperişuri şi a rupt copaci în Satu Mare. Oamenii au primit mesaje RO-Alert să se pună la adăpost de furtuna de cod roşu, care a venit şi cu grindină puternică.

Bucăţi de gheaţă căzute în rafală au distrus culturi şi în judeţul Bihor. În doar câteva ore, meteorologii au emis peste 10 avertizări de vreme severă pentru mai multe judeţe, scrie Observator Tv.

Meteoplus: „Bihor, Zece Hotare ⛈️⚡⛈️ 29 August
29 August ‼️ Furtună cu grindină ”
(Video) Brașovul inundat. Primarul dă vina pe Dorei. „Dorei. Dorei pretutindeni. Niște Dorei au uitat să ia tabla de pe canal. Suntem în căutare de Șef la Dorei” 2

(Video) Brașovul inundat. Primarul dă vina pe Dorei. „Dorei. Dorei pretutindeni. Niște Dorei au uitat să ia tabla de pe canal. Suntem în căutare de Șef la Dorei” 3

(Video) Brașovul inundat. Primarul dă vina pe Dorei. „Dorei. Dorei pretutindeni. Niște Dorei au uitat să ia tabla de pe canal. Suntem în căutare de Șef la Dorei” 4

(Video) Brașovul inundat. Primarul dă vina pe Dorei. „Dorei. Dorei pretutindeni. Niște Dorei au uitat să ia tabla de pe canal. Suntem în căutare de Șef la Dorei” 5

În Satu Mare, furtuna de cod roşu a adus rafale de peste 90 de kilometri pe oră. În doar câteva minute, vântul puternic a smuls cu totul un acoperiş de bloc. “A căzut un plop şi apoi a căzut şi acoperişul, la aproximativ 10 minute distanţă! Prima dată, a căzut plopul. A căzut pe două maşini. Daune sunt şi pe faţada blocului şi la geamurile oamenilor!”, spune un localnic.

Meteo: Cod roşu de vreme rea
Mai multe maşini aflate într-o altă parcare de bloc au avut aceeaşi soartă după ce vântul puternic a smuls mai multe bucăţi dintr-un alt acoperiş. “Şi masca ţi-a spart-o! Mie mi-a rupt pe partea aialaltă, mi-a întors-o bine!”, se aud doi oameni pe filmare.

Vijelii puternice în multe judeţe
Din cauza furtunii însoţite de grindină, şoferii prinşi în trafic au fost nevoiţi să tragă pe dreapta. După ce s-a domolit ploaia, pe mai multe şosele, maşinile au făcut slalom printre copacii rupţi de vânt. Iar mai multe străzi au fost inundate.

Vijelia a venit cu grindină şi în judeţele Bihor şi Sălaj, unde grădinile oamenilor au fost acoperite de un start considerabil de gheaţă. În Harghita, Drumul Naţional care face legătura între Borsec şi Tulgheş a fost blocat aproape o oră din cauza arborilor doborâţi pe şosea. În Caraş-Severin, vijelia a adus şi un spectacol pe cer. Nori denşi, de furtună, denumiţi Shelf-Cloud au fost fotografiaţi în localitatea Valeapai.

Meteoplus: „ ·
Caraș Severin, Valeapai ⛈️ În această seară
29 August ⚡Nori de furtună “Shelf-Cloud”

Meteoplus: „Arad, Arăneag ⛈️ În această seară
29 August ⚡Nori de furtună “Shelf-Cloud””

Previous Story

Brașov. Șofer superdrogat, prins de polițiști după ce a trecut pe roșu la un semafor

Next Story

„Festination şi Festival”. Organizatorii Untold vor să organizeze noi evenimente în Poiana Brașov