Last Updated on august 13, 2023 Un turist s-a filmat pe Tik Tok cum face duș la o cazare din Brașov. El trebuia să-și scoată capul pe geam în momentul în care făcea duș fiindcă spațiul era prea mic pentru înălțimea sa.
Se pare că locul a fost gândit doar pentru o baie relaxantă, unde să stai doar jos, căci altfel erai nevoit să scoți capul pe geam, așa cum a făcut și turistul mers în vacanță la Brașov. Videoclipul său s-a viralizat în scurt timp pe rețelele de socializare și numeroase persoane ce au lăsat numeroase comentarii.
”Nu vă speriați! Sunt la cazare, la Brașov. Ca să stau în picioare la duș trebuie să scot capul pe geam. Ce ziceți? Ce cazare faină. Deci sunt în vană cu picioarele și cu capul afară, că altfel nu poți sta în picioare. Aoleu. Ce să facem? Ăsta e geamul unde am ieșit afară cu capul, altfel nu poți sta. Asta e la Brașov”, a spus turistul pe rețelele de socializare potrivit spynews.ro.
Ce comentarii au lăsat internauții la videoclipul postat
Românii sunt inventivi în orice moment și preferă să facă haz de necaz. Așa s-a întâmplat și acum, iar numeroși internauți s-au amuzat de situație și au făcut numeroase glume cu privire la economia apei sau chiar privitul la stele.
”Se face economie, doar deschizi geamul când plouă”, ”Rămâi conectat cu priveliștea de afară”, Se usucă părul numai bine, natural, cât timp te speli pe corp”, ”Vezi råsåritul/apusul soarelui…Dacå începe ploaia nici nu mai consumi apa”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.
@sorinconst♬ original sound – Sorin Constantinescu
Ponturi pe care nu le știai pentru o vacanță ieftină în România, de la călători experimentați
Laura și Sebi, consultanți în marketing turistic, au peste 430 de mii de urmăritori pe contul lor de Instagram, Călător în Bascheți. Ei postează mereu în social media, în timp real, toate ofertele unităților de cazare din România, pe care ei le-au testat.
Iată care sunt ponturile lor pentru vacanțele ieftine în România, potrivit Hotnews:
1. Alegerea destinației. Alege locații mai puțin cunoscute. Optează pentru destinații mai puțin turistice, unde prețurile pentru cazare și activități sunt mai accesibile.
E evident că, acolo unde cererea e mai mare, și prețul crește. De exemplu, alege Măgura, Peștera sau Șirnea, în loc de Valea Prahovei, plaja din Sulina, în loc de Mamaia sau Vama Veche etc. Cu alte cuvinte, sunt alternative, poate chiar mai frumoase, dar nu la fel de populare.
2. Alegerea perioadei de călătorie și planificare în avans. Cazările și experiențele la preț bun se rezervă extrem de repede. Dacă, totuși, nu ai făcut acest lucru, alege să mergi în vacanță în timpul săptămânii.
Proprietarii de pensiuni practică prețuri cu 10-20% mai mici, pentru rezervările de luni până joi.
3. Vânează ofertele „last minute”! Proprietarii de pensiuni anunță, de fiecare dată, când au o ultimă cameră disponibilă sau când cineva a anulat o rezervare, pe ultima sută de metri.
4. Social Media. Urmărește paginile de social media ale unităților de cazare din România, dar și cele ale bloggerilor de travel care prezintă destinații din țară. Vei fi, astfel, la curent cu cele mai bune oferte de pe piață.
5. Alege mâncarea locală. Optează pentru punctele gastronomice locale, care sunt, adeseori, mai ieftine decât restaurantele clasice.
În ultima vreme, s-au deschis multe astfel de locuri la noi, unde se gătește cu ingrediente din gospodăria proprie, după un meniu prestabilit și după rețete tradiționale vechi. Cu aproximativ 90-100 de lei, poți avea parte de mic dejun și cină, pe săturate.