Brașov. RO-Alert. Urs și în cartierul Tractorul

Last Updated on august 1, 2023 Un nou mesaj Ro-Alert a fost trimis în această dimineață pentru a atenționa despre prezența unui urs în Brașov. De această dată în cartierul Tractorul. Ieri ursul a fost văzut în cartierul Triaj.

Inspectoratul pentru situaţii de Urgenţă Braşov a emis o avertizare RO-ALERT semnalând prezenţa unui urs pe o stradă din cartierul Tractorul, din Braşov. Potrivit alertei, ursu lar fi fost văzut pe str. Gloriei, anunță Brasov Metropolitan.

Brașov. RO-Alert. Urs și în cartierul Tractorul 1

Autorităţile au trasmis alerta la ora 6.25, solicitându-le celor care locuiesc în zonă să evite zona şi să rămână în locuinţe. În cazul în care sunt pe stradă, cetăţenii trebuie să evite cu orice preţ interacţiunea cu animalul, să nu încerce să îl fotografieze sau să îl hrănească, astfel încât să nu se pună în preicol.

Urs şi în Fundătura Hărmanului

Luni, 31 iulie, ISU Braşov a transmis un mesaj RO-Alert, pentru a-i atenţiona pe cetăţeni cu privire la prezenţa unui urs în zona Fundătura Hărmanului din Braşov.
„A fost semnalată prezenţa unui urs în localitatea Braşov, pe strada Fundătura Hărmanului! Evitaţi zona, rămâneţi în locuinţe! Păstraţi distanţa faţă de animal şi nu încercaţi să va fotografiaţi cu acesta sau să îl hrăniţi. Fără să vă expuneţi pericolului protejaţi animalele din gospădărie”, este mesajul transmis de autorităţi în jurul orelor 11.00, potrivit bzb.ro.

Brașov. RO-Alert. Urs și în cartierul Tractorul 2
(un urs adult care se plimba în Timiș Triaj. Foto newsbv.ro)

Scene incredibile la o grădină zoologică din China: Vizitatorii păcăliți cu oameni costumați în loc de urși

Imaginile publicate pe internet au stârnit dezbaterea. Unul dintre urșii de la Grădina zoologică Hangzhou stă în două picioare într-o poziție specifică oamenilor. Asta i-a făcut pe unii să susțină că, de fapt, este vorba despre un om costumat în urs, scrie stiripesurse.ro.

Brașov. RO-Alert. Urs și în cartierul Tractorul 3

Reprezentanții parcului au respins acuzațiile susținând că în fotografie apar urșii soarelui din Malaezia care sunt mai mici și arată diferit decât alți urși. Urșii soarelui sunt de mărimea unor câini mari, având o înălțime de cel mult 1,3 metri, în comparație cu până la 2,8 metri cât au grizzly și alte specii, potrivit grădinii zoologice. Reporterii locali au fost invitați la grădina zoologică pentru a-i vedea pe urși din apropiere.

Incidente asemănătoare au avut loc și la alte grădini zoologice. Tot în China, unele parcuri zoo au fost acuzate că folosesc câini cu blana vopsită pentru a arăta ca lupii sau pisicile africane, în timp ce despre o grădină zoologică din Egipt s-a spus că a vopsit măgari pentru a arăta ca zebrele.

Previous Story

Mireasă rănită de o șoferiță din Brașov. „A fost „furată” în noaptea nunții, conform tradițiilor din zonă.”

Next Story

Foto/Video Brașov. Amfiteatrul Transilvania. „Peisajul îți taie răsuflarea. Nu am văzut in multe locuri din tara asta așa priveliște”