Părinții Robertei, fata din Brașov ucisă de șoferul drogat, vor să plece din țară. „Sunt toți mână în mână. Nu ne simțim apărați. De nimeni”

Last Updated on august 27, 2023 Familia Robertei, fata din Brașov ucisă de un șofer drogat, ia în considerare să părăsească România. Ei nu se sit apărați de autoritățile care l-au protejat ani de zile e șoferul drogat și familia sa.

Cătălin Dragomir, tatăl tinerei Roberta, ucisă de șoferul drogat Vlad Pascu în accidentul de la 2 mai, a declarat că trăiește cu temerea și incertitudinea, motiv pentru care ia în calcul să părăsească țara și să caute un loc mai sigur pentru familia lui.

Părinții Robertei, fata din Brașov ucisă de șoferul drogat, vor să plece din țară. „Sunt toți mână în mână. Nu ne simțim apărați. De nimeni" 1

„Avem o familie de mers mai departe. Nu vreau să o pierd și pe a doua fiică. Încercăm să ne intrăm în normal, după tot ce s-a întâmplat. Cu cine mă lupt eu?! Cu nimeni mă lupt. De aia, domnilor din conducerea țării, plecăm din țară. Pentru că ne este teamă, nu pentru bani, nu pentru un trai mai bun. Nu ne simțim apărați. De nimeni”, a declarat Cătălin Dragomir la Realitatea Plus, potrivit Adevarul.

El a spus că nu are încredere în instituțiile statului, care sunt în complicitate cu criminalii. „Eu îi numesc mafioți și pe polițiști. Da? Ca să ne lămurim. Inclusiv poliția. Sunt toți mână în mână“, a subliniat el.

Matei Vlad Pascu, tânărul de bani gata care a condus drogat și a ucis doi tineri și a fugit de la locul accidentului, a revoltat o țară întreagă cu fapta sa pentru care, cel mai probabil, va primi închisoare cu suspendare.

Cei opt tineri în care a intrat Matei Vlad Pascu, tânărul care a produs teribilul accident în localitatea constănțeană 2 Mai, erau cu toții studenți la Facultatea de Geografie din București. Roberta Marina Dragomir, fata ucisă, era bursieră. Ea și un băiat, Andrei Sebastian Olariu, au fost spulberați de Matei Vlad Pascu, șoferul drogat.

Tatăl Robertei a mers la locul accidentul și a plantat un măr în amintirea fiicei sale. Gestul a fost unul extrem de încărcat și emoționant, iar semnificația este una aparte. Acesta va fi pomul călătorului, Roberta fiind studentă la geografie și iubitoare de călătorii, scrie Kanal D.

Tatăl Robertei și-ar fi dorit să construiască o troiță, însă acest lucru ar fi necesitat mai multe avize.

Previous Story

(Video) Momentul exploziei de la staţia GPL. “E foarte gravă stuaţia. Flăcările se duc spre locuinţe”, spune primarul din Crevedia

Next Story

Brașov. Are autorizație? Firma responsabilă de dezastrul din Crevedia are o stație GPL în plin Centru Civic al Brașovului