Locul din Brașov unde vă puteţi relaxa, dar puteţi face şi tratament cu nămol testat în Elveția. Intrarea este doar 25 de lei

Last Updated on august 7, 2023 Situată între Brașov și Făgăraș, la kilometrul 45 de pe DN1, stațiunea balneoclimaterică Băile Perșani este o adevărată oază de sănătate și relaxare. Cunoscută pentru apa sa minerală și nămolul terapeutic, această stațiune rivalizează cu celebrele băi de la Techirghiol. Atât localnicii, cât și turiștii din întreaga țară se bucură de beneficiile terapeutice ale acestor băi, care sunt recomandate chiar și de medici din București și de pe litoral.

Nămolul de la Băile Perșani este un adevărat miracol organic, cu proprietăți dispersate în apă clorurată, sodică, sulfurată și magneziană. Aceste proprietăți au făcut ca stațiunea să fie recomandată pentru tratarea diferitelor afecțiuni, precum boli ale oaselor, reumatism și alte probleme de sănătate. Printre cazurile notabile se numără și cazul unei fetițe care a suferit șapte intervenții chirurgicale la picioare și care, după un tratament cu nămol, a început să meargă susținută de ambele brațe.

Locul din Brașov unde vă puteţi relaxa, dar puteţi face şi tratament cu nămol testat în Elveția. Intrarea este doar 25 de lei 1

Băile Perșani nu sunt doar un loc de relaxare, ci și un centru de terapie și recuperare. Pacienții vin aici din diferite colțuri ale țării pentru a beneficia de proprietățile miraculoase ale nămolului. Acesta tratează o gamă largă de afecțiuni și oferă oportunitatea de a combina o vacanță cu îngrijirea sănătății.

Dacă pentru mulţi braşoveni nu mai prezintă niciun secret, puţini turişti din ţară cunosc Băile Perşani. Aici vă puteţi relaxa, dar vă puteţi şi trata problemele musculare sau cele cu articulaţiile. Apa minerală din bazinele de aici este renumită în ţară, iar nămolul sapropelic are proprietăţi terapeutice, fiind testat şi atestat de institutul Neuchatel din Elveţia.

„Nămolul de la Perşani este la fel de bun ca şi cel de la Techirgiol, dacă nu mai bun, deoarece nămolul de la Techirgiol este afectat de procesul de îndulcire al lacului. Este atestat internaţional şi ajută foarte mult în bolile sistemului osos, dar şi în probleme musculare sau boli inflamatorii cum ar fi reumatismul. Noi trimitem pacienţi la Perşani şi am auzit că vin tot mai mulţi şi din ţară“, explică Nicolae Dobrescu, medic reumatolog, citat de adevarul.ro.

Locul din Brașov unde vă puteţi relaxa, dar puteţi face şi tratament cu nămol testat în Elveția. Intrarea este doar 25 de lei 2

Baile Persani – Brasov este o statiune balneoclimaterica de vara renumita pentru strandul cu ape minerale clorurate, bicarbonate, sodice, calcice si proprietatile terapeutice ale namolului, testat la un institut specializat din Neuchatel (Elvetia). Statiunea este situata la o ora de Brasov, intre Fagaras si Brasov. Situata pe DN1 Brasov-Fagaras la Km 45, va pune la dispozitie toate facilitatile de cazare si confort pentru un weekend prelungit dar si pentru cei care tranziteaza Brasovul.

Strandul este total modernizat si reamenajat in aer liber si functioneaza doar pe perioada veri. Este departajat in doua sectiuni: adulti si copii si este renumit pentru apele sarate ce provin din izvoare naturale sarate: ape clorurate, bicarbonate, sodice, hipertone, usor feruginoase si care dau culoarea maronie a apei.

Pe de o parte a bazinului cu apa sarata se gasesc pe iarba, la umbra, frumos asezate pe randuri, sezlonguri din panza, iar pe cealalta parte, sezlonguri rabatabile din plastic si umbrelute mari de plaja. De retinut ca sezlongurile sunt gratuite si nu se plateste nimic suplimentar!

Locul din Brașov unde vă puteţi relaxa, dar puteţi face şi tratament cu nămol testat în Elveția. Intrarea este doar 25 de lei 3 Locul din Brașov unde vă puteţi relaxa, dar puteţi face şi tratament cu nămol testat în Elveția. Intrarea este doar 25 de lei 4

Preturi intrare: Luni – Vineri
– 25 LEI/ PERSOANA
Sambata – Duminica
– 30 LEI/ PERSOANA
ABONAMENT
– 125 LEI/ PERSOANAInclude 5 Intrari + 1 Gratis
Advertisements
Previous Story

FC Brașov a fost retrogradată în liga a treia. Este momentul ca brandul să fie predat echipei suporterilor? 

Next Story

Adrian Veștea, despre orarul scurt: „Aeroportul Brașov se poziţionează între primele 7-8 aeroporturi din România, este un aeroport care a avut un parcurs foarte bun”