(Foto) Bărbat mușcat de ureche de viperă, salvat cu elicopterul SMURD Brașov. ”Pe ureche se văd urmele muşcăturii şi întrucât starea de sănătate i se alterează vizibil a fost solicitat şi un elicopter SMURD”

Last Updated on august 23, 2023 Un bărbat a fost mușcat de ureche de o viperă în vârf de munte, și a fost salvat de intervenția rapidă a salvamontiștilor și pompierilor SMURD, care ai ajuns cu un elicopter.

Intervenția dificilă a avut loc în Masivul Parâng. Acesta a fost preluat de medicii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, au precizat pentru Ora de Sibiu, surse medicale.

(Foto) Bărbat mușcat de ureche de viperă, salvat cu elicopterul SMURD Brașov. ”Pe ureche se văd urmele muşcăturii şi întrucât starea de sănătate i se alterează vizibil a fost solicitat şi un elicopter SMURD” 1 (Foto) Bărbat mușcat de ureche de viperă, salvat cu elicopterul SMURD Brașov. ”Pe ureche se văd urmele muşcăturii şi întrucât starea de sănătate i se alterează vizibil a fost solicitat şi un elicopter SMURD” 2

Intervenție de urgență în Masivul Parâng. Persoană mușcată de viperă, salvată cu ajutorul elicopterului SMURD Brașov și Salvamont. Astăzi, 22 august a.c., echipajul elicopterului a fost solicitat de către personalul Salvamont, să intervină în Masivul Parâng, pentru a ajuta la salvarea vieții unui bărbat, aflat în stare gravă după ce a fost mușcat de viperă”, a anunţat Inspectoratul General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), conform Ora de Sibiu

Potrivit sursei citate, salvamontiștii au ajuns la victimă și i-au acordat acesteia măsurile de prim ajutor necesare, dar, având în vedere evoluția stăriu de sănătate a bărbatului, a fost solicitat în sprijin elicopterul SMURD de la Brașov.

(Foto) Bărbat mușcat de ureche de viperă, salvat cu elicopterul SMURD Brașov. ”Pe ureche se văd urmele muşcăturii şi întrucât starea de sănătate i se alterează vizibil a fost solicitat şi un elicopter SMURD” 3 (Foto) Bărbat mușcat de ureche de viperă, salvat cu elicopterul SMURD Brașov. ”Pe ureche se văd urmele muşcăturii şi întrucât starea de sănătate i se alterează vizibil a fost solicitat şi un elicopter SMURD” 4

”Pe ureche se văd urmele muşcăturii şi întrucât starea de sănătate i se alterează vizibil a fost solicitat şi un elicopter SMURD-IGAV”, a transmis Salvamont România, potrivit Observator Tv.

Potrivit Inspectoratului General de Aviaţie (IGAv), acolo a ajuns elicopterul SMURD de la Braşov, victima fiind stabilizată, preluată şi transportată în siguranţă la un spital din Sibiu, pentru a beneficia de tratament medical de specialitate.

Previous Story

Brașov. Concert Subcarpați, în Piața Sfatului, la VibesFest. Mircea Vintilă, Emeric Imre și Laurențiu Cazan la „Brașov Folk Festival”

Next Story

Recensământ. Brașovul are 1.675 de urși. Mulți, puțini?