Brașov. Profesoară de matematică, lovită de tren după ce și-a înjunghiat fiul. Băiatul a ajuns la spital cu răni grave

Last Updated on august 16, 2023 Au apărut noi detalii privind cazul femeii călcate de tren, zilele trecute. Ar fi vorba de o profesoară de matematică, ce s-ar fi aruncat în fața trenului după ce și-a înjunghiat fiul.
O femeie a fost lovită de tren, duminică, 13 august, în cartierul Tractorul din Braşov.

Accidentul s-a produs pe calea ferată din zona străzii Ioan Socec, iar la apariţia echipajelor de urgenţă, femeia era conştientă, însă suferise o mulţime de traumatisme.

Brașov. Profesoară de matematică, lovită de tren după ce și-a înjunghiat fiul. Băiatul a ajuns la spital cu răni grave 1

În jurul orei 9:00 am fost solicitaţi pentru a interveni la locul producerii unui accident feroviar, în localitatea Braşov, strada Ioan V. Socec, unde o persoană de sex feminin a fost lovită de tren. La locul intervenţiei s-au deplasat o autospecială de descarcerare şi un echipaj SMURD cu medic. Victima a fost extrasă de către echipajul de descarcerare de sub locomotivă conştientă şi cooperantă, având traumatisme multiple.

A fost evaluată de către medicul SMURD şi i s-au acordat îngrijirile medicale necesare la faţa locului, fiind transportată la spital pentru investigaţii medicale şi îngrijire de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, sergent major Kinga Bordea, conform mytex.ro.

Surse oficiale din Poliţie spun că braşoveanca, în vârstă de 60 ani, ar fi încercat să își ia viața, după ce în cursul nopţii s-a certat cu fiul său, cunoscut că ar fi avut probleme psihice, iar în timpul altercaţiei ar fi fost folosit un cuţit, astfel că şi băiatul a ajuns la spital cu răni grave fiind ajungând direct pe masa de operaţie, scrie bzb.ro.

Oamenii legii fac cercetări la domiciliul femeii, care ar fi profesoară de matematică. Vecinii susţin că în cursul nopţii s-au auzit certuri pe o perioadă mai lungă de timp din casa braşovencei. În acest moment, atât femeia, cât şi băiatul ei sunt în viaţă.

Conform primului raport medical, femeia s-a ajuns la concluzia că înainte de a face gestul necugetat, femeia s-a intoxicat cu medicamente.

Previous Story

Junii Brașovului sunt în doliu. A murit Florin Filipescu, unul dintre cei mai emblematici juni din Șcheii Brașovului

Next Story

(Video) Un șofer din Brașov a făcut praf SUV-ul de 90.000 de euro al „geamănului” din Poliției din Iași