Brașov. Gratis la Zoo pentru copiii sub 14 ani, de Ziua Internațională a Grădinilor Zoologice

Last Updated on august 8, 2023 Copiii sub 14 ani vor intra gratuit la ZOO Brașov, cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Grădinilor Zoologice și a Parcurilor. Grădina Zoologică Brașov vă invită să vă alăturați activităților educative și distractive programate pentru data de 9 august, anunță Monitorul Expres.

În intervalul orar 09:00 – 11:30, va avea loc un tur denumit „Învățăm să iubim și să protejăm natura”. În timpul acestei vizite prin grădina zoologică, veți descoperi informații captivante despre animale aflate în pericol de dispariție și modalități prin care puteți contribui la salvarea acestor specii.

Brașov. Gratis la Zoo pentru copiii sub 14 ani, de Ziua Internațională a Grădinilor Zoologice 1

De la 11:30 la 12:00, veți avea ocazia să stați „De vorbă cu îngrijitorii”, obținând detalii interesante despre viața animalelor din Grădina Zoologică Brașov direct de la cei care le au în grijă cu devotament.

Între orele 12:00 și 13:00, copiii de toate vârstele sunt invitați să își exprime creativitatea prin desen, utilizând creioane colorate, având ca temă „Natura și copiii”.

Vizitatorii vor avea oportunitatea să judece desenele între orele 13:30 și 14:30, iar cele mai reușite creații vor fi expuse pe panourile aflate în apropierea țarcului animalelor ilustrate în desene.

Pentru copiii cu vârste între 10 și 14 ani, precum și pentru cei instituționalizați cu vârste între 2 și 18 ani, se va desfășura jocul interactiv intitulat „…și animalele contează”, între orele 15:00 și 16:00. Acest joc vă va ajuta să descoperiți cum viața animalelor sălbatice este influențată de activitățile umane, nu întotdeauna în mod pozitiv.

Copiii cu vârste între 2 și 14 ani, precum și copiii instituționalizați cu vârste între 2 și 18 ani, beneficiază de intrare gratuită, transmite mytex.ro.

Previous Story

Adrian Veștea, despre orarul scurt: „Aeroportul Brașov se poziţionează între primele 7-8 aeroporturi din România, este un aeroport care a avut un parcurs foarte bun”

Next Story

Brașov. Allen Coliban, despre ridicarea mașinilor parcate neregulamentar: „Am ajuns într-o fază destul de avansată”