Brașov. Fiul de milionar care a distrus 12 mașini în cartierul Noua, supărat pe judecătorii care l-au condamnat la închisoare cu executare. „Cred că judecătorii nu sunt conștienți ce înseamnă să stai 3 ani departe de familie”

Last Updated on august 21, 2023 Fiul milionarului Sever Mureșan, care a distrus 2 mașini în cartierul Noua, este extrem de supărat pe judecătorii care au îndrăznit să-l comande cu executare, la 3 ani de închisoare.  El a făcut primele declarații din exil pentru jurnaliștii gândul.ro. Mureșan Junior spune că judecătorii au vrut să îl dea exemplu, iar pedeapsa primită ar fi una nedreaptă.

În 2016 am fost oprit în trafic, la Ploiești, de un echipaj de Poliție care a constatat că mă deplasez pe drumurile publice cu permisul suspendat. În fapt, soția mea era gravidă în luna a șaptea și mergeam la spitalul din Ploiești.

Brașov. Fiul de milionar care a distrus 12 mașini în cartierul Noua, supărat pe judecătorii care l-au condamnat la închisoare cu executare. „Cred că judecătorii nu sunt conștienți ce înseamnă să stai 3 ani departe de familie” 1

Eu mă urcasem la volan în locul ei cu câteva minute mai devreme, după ce ea s-a plâns de dureri foarte mari la burtă și nu se simțea în stare să conducă.

Pentru această faptă, Judecătoria Ploiești m-a condamnat la 1 an și 8 luni de închisoare cu suspendare, motivarea fiind pedeapsa cu caracter de exemplu”, a spus Adrien Stephane Mureșan pentru Gândul.

Bărbatul de 34 de ani susține că informațiile apărute în presă legate de incidentul din aprilie 2021 nu ar fi adevărate. Recunoaște însă că s-a urcat la băut la volan.

În 2021, incidentul din Brașov s-a întâmplat pe fond de stres și oboseală. Scenariile telenovelistice exemplificate în mass-media nu corespund absolut deloc cu realitatea. Nu am consumat niciodată droguri de niciun fel, iar având în vedere faptul ca practic sport de performanță, alcoolul este complet proscris.

E drept că la momentul incidentului consumasem alcool și tocmai faptul că nu consumasem alcool în ultimii patru ani, efectele au fost extreme de dăunătoare.

În momentul consumului, mă aflam în mașina mea parcată, după ce șoferul mă lăsase în fata casei”, a spus Adrien Stephane Mureșan, conform brasov.net.

Mureșan junior critică decizia de condamnare a Curții de Apel Brașov. Tânărul ar fi preferat să rămână cu sentința dată în primă instanță.

În ceea ce privește hotărârea din Brașov, nu sunt în măsură să mă pronunț eu asupra ei, consider însă, că decizia din prima instanță (n.r. zile amendă) era mult mai rezonabilă. Probabil presiunea mediatică a împins judecătorii să dea și de data asta o decizie exemplară în ochii societății.

În nicio țară din lume, conducerea cu permisul suspendat și cu alcoolemie nu este pedepsită cu 3 ani de închisoare cu executare. Cred că judecătorii nu sunt conștienți ce înseamnă să stai 3 ani departe de familie”, a mai spus fiul lui Sever Mureșan, citat de aceeași sursă.

Adrien Stephane Mureșan susține că, acum, locuiește și lucrează în străinătate. Fără să menționeze pe teritoriul cărui stat se află, fiul lui Sever Mureșan spune este împreună cu soția și cei doi copii, în vârstă de 6 ani și, respectiv, 9 ani.

Nu am fugit nicăieri, am o viață absolut normală, însă nu mai locuiesc de mult în România, călătoresc destul de mult prin Europa, Statele Unite și Africa, fapt care nu m-a împiedicat niciodată să mă prezint în fața instanțelor de judecată din România”, a mai spus Adrien Stephane Mureșan.

Previous Story

ISU Brașov a căutat cu drone cu termoviziune ursul „Rambo” care a terorizat Ploieștiul

Next Story

Poliția recunoaște că l-a lăsat liber pe tânărul șofer din 2 Mai înainte de accident, deși l-a prins cu droguri în mașină. Șoferul drogat a ucis o fată din Brașov