Brașov. Astăzi începe Oktoberfest. Junii Brașovului călare participă la Paradă. Ora și traseul

Last Updated on august 31, 2023 Astăzi începe ediția a 14-a Oktoberfest Brașov. Principala noutate este că evenimentul are loc într-o nouă locație, în vecinătatea Parcului Tractorul, pe o suprafață de 20.000 de mp.

Sperăm ca și în următorii ani să rămânem aici, fiindcă este un loc excelent, unește orașul vechi cu orașul nou, orașul din fața Gării și cel din spatele Gării. Avem multe noutăți, care merită descoperite, de la oferta de mâncare deosebită, în special cu accent puternic pe mâncare locală și pe producătorii locali.

Brașov. Astăzi începe Oktoberfest. Junii Brașovului călare participă la Paradă. Ora și traseul 1

Cu cel mai mare luna park, cu acest cort frumos și cu muzică, bună, voie bună, distracție și, desigur, berea rece, berea Malzbier, care e făcută special pentru Oktoberfest Brașov”, a spus organizatorul evenimentului, Cristian Macedonschi, potrivit Radio România Braşov FM.

Evenimentul debutează cu tradiționala paradă a carelor, joi, de la 18.00. În 2023, aceasta va fi pe traseul Bulevardul Eroilor – Castanilor – 13 Decembrie – strada Turnului.

În premieră, în acest an, la paradă vor fi prezenți și peste 20 de Juni călare, din toate cele 7 grupuri.

Întotdeauna parada a fost o provocare, dar anul acesta am avut surpriza ca mult mai multă lume să își dorească să participe la această paradă.

Ne-am dori pe viitor să avem și mai mulți participanți. Vor fi și juni. Sunt o emblemă a Brașovului și astfel reușim să îmbinăm tradițiile germane, tradițiile săsești, cu tradițiile românești”, a precizat directorul general organizator Oktoberfest, Bogdan Manea.

Prețurile, în acest an, pleacă de la 8 lei berea și 7 lei micul.

Cristian Macedonschi: „Tzicke Tzacke Tzicke Tzacke. Hoy Hoy Hoy
Astăzi începe a 14-a ediție a Oktoberfest de la #Brașov cu mega parada la ora 18:00 in fata Hotelului Capitol.

Iar apoi, la ira 19:00 se va da cepul de către primarul Allen Coliban în cortul montat in noua locație #Oktoberfest din str. Turnului (vis a vis de pașapoarte)
Vă astept cu drag și cu brațele deschise 🤗

Previous Story

Tatăl fetei din Brașov ucisă de șoferul drogat, după audierea de la Poliție: „În sfârşit ancheta a intrat în linie dreaptă şi sper să rămână aşa’”

Next Story

Brașov. A fost furat defibrilatorul din Livada Poștei. Lucian Mindruta: „Cum sa furi un defibrilator, cum? Cat de ticălos poți sa fii?”