Aeroportul Brașov. O nouă companie aeriană românească va face concurență Dan Air

Last Updated on august 26, 2023 Compania aeriană românească înființată în acest an, Fly Lili, își propune să intre în competiție cu Dan Air, adăugând oraşele München și Stuttgart în lista destinațiilor disponibile în programul său de zbor pentru sezonul de iarnă 2023/24. Acest lucru vine ca o alternativă pentru călătorii din Brașov către cele două orașe germane.

Este planificat ca Fly Lili să deservească destinaţia Stuttgart luni, miercuri şi vineri, începând cu 1 decembrie 2023. Din 2 decembrie vor fi lansate zborurile către München. Vor fi operate, de asemenea, trei zboruri săptămânale, în zilele de marţi, joi şi sâmbătă, anunţă publicaţia germană aviation.direct, conform Turnul Sfatului.

Aeroportul Brașov. O nouă companie aeriană românească va face concurență Dan Air 1

Fly Lili și-a făcut debutul în lumea aviatică în acest an și a fost axată în principal pe servicii charter. Cu baze în aeroporturile precum București-Băneasa, Iași, Brașov și altele, compania și-a propus să extindă operațiunile către linii regulate, scrie brasov.net.

În prezent, în portofoliul său se regăsesc câteva zboruri de vacanță sub propriul brand. Cu toate acestea, planurile de viitor includ extinderea spre rute urbane, inclusiv în Germania.

Flota actuală a companiei este compusă dintr-un Airbus A319 și trei A320, aceste aeronave asigurând confort și siguranță în călătoriile lor spre diverse destinații.

Previous Story

Superstaruri ale atletismului vin la Brașov! Brașov Running Festival organizează, în premieră, cursa European Road Mile

Next Story

(Video) Momentul exploziei de la staţia GPL. “E foarte gravă stuaţia. Flăcările se duc spre locuinţe”, spune primarul din Crevedia