Un bărbat a băut motorină și apoi a plecat spre Brașov. „Ar fi consumat aproximativ 200 ml de combustibil, având intenția de a se deplasa spre domiciliul din Brașov”

Last Updated on iulie 11, 2023 Polițiștii au fost alertați prin 112 de o femeie că fratele ei a băut motorină și a plecat de la casa părintească, cu intenția de a ajunge la domiciliul din Brașov.

După gestul extrem, rudele au alertat autoritățile, bărbatul fiind găsit în scurt timp, în Bălțătești, județul Neamț. Acesta a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital.

Un bărbat a băut motorină și apoi a plecat spre Brașov. „Ar fi consumat aproximativ 200 ml de combustibil, având intenția de a se deplasa spre domiciliul din Brașov” 1

În ziua de 10 iulie, polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 49 de ani, din județul Brașov, cu privire la faptul că fratele său, în vârstă de 49 de ani ar fi plecat voluntar de la locuința părintească, din localitatea Bălțătești, după ce ar fi consumat aproximativ 200 ml de combustibil, având intenția de a se deplasa spre domiciliul din Brașov.

Având în vedere atât zona, cât și starea psihică a bărbatului, polițiștii și jandarmii au demarat procedurile de căutare.

În urma căutărilor, bărbatul a fost găsit de polițiști, pe raza localității Bălțătești fiind preluat de un echipaj medical”, transmite IPJ Neamț, potrivit tvmneamt.ro.

Tot în Neamț, la începutul anului, un bărbat a murit după ce a băut accidental benzină. Un bărbat din comuna Dochia, județul Neamț, a murit după ce a confundat o sticlă de bere cu una în care se afla benzină și a băut în mod accidental carburantul, scrie tvmneamt.ro.

Potrivit sursei citate, victima nu a apucat să ia decât câteva înghițituri de benzină. ”La data de 15 martie a.c., în jurul orei 16:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați prin apel de urgență, de către un bărbat de 39 de ani, din Dochia, cu privire la faptul că socrul său, din localitatea Dochia, a ingerat accidental benzină și a decedat.

Cu ocazia deplasării la fața locului a fost identificat un bărbat, de 65 de ani, din Dochia, care nu prezenta urme de violență, cadrele medicale declarând decesul acestuia” , a declarat sinsp. Ramona Ciofu- IPJ Neamț, potrivit Digi24.

Recomandări din partea polițiștilor:

– când aveți o rudă sau cunoștință cu obiceiul de a pleca de la domiciliu, ce locuiește singură sau în zone izolate, asigurați-vă că este vizitată periodic de persoane de încredere;

– încercați să cunoașteți cât mai multe din obiceiurile și locurile frecventate de asemenea persoane, în special dacă acestea au mai plecat în trecut, lipsind în mod nejustificat de la domiciliu;

– în situația în care suferă de afecțiuni medicale ce implică situații de potențial pericol pentru propria siguranță, persoana să fie supravegheată cu responsabilitate și atenție, inclusiv cu privire la urmarea tratamentului prescris;

– în situația în care asemenea persoane pleacă, sesizați plecarea acestora din timp, pentru a crește șansele de găsire a persoanei înainte de a suferi leziuni.

Previous Story

Brașov. Începe Street FOOD Festival, Sub Tâmpa. 3 zile de Live Music

Next Story

5 miliarde de euro. Autostrada Ploiești-Brașov, varianta finală. Va avea 13 tuneluri și 12 noduri rutiere