Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
Mireasă rănită de o șoferiță din Brașov. „A fost „furată” în noaptea nunții, conform tradițiilor din zonă.”

Mireasă rănită de o șoferiță din Brașov. „A fost „furată” în noaptea nunții, conform tradițiilor din zonă.”

Last Updated on iulie 31, 2023 Seară de vis pentru o mireasă transformată în necaz de o șoferiță din Brașov. Cea mai bună prietenă a miresei, aflată la volan, a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un autoturism parcat pe marginea drumului. Câțiva prieteni au furat-o pe mireasă de 40 de ani de la nunta care se desfășura în comuna Moscu. La volan se afla prietena ei, de 29 de ani, venită din județul Brașov.

Se îndreptau către orașul Târgu Bujor când, distrasă de atmosfera creată de nuntașii din mașină, șoferița a pierdut controlul volanului și a intrat într-un vehicul parcat pe marginea drumului.Așa că mireasa, aflată pe scaunul din dreapta, față, a ajuns la Târgu Bujor, dar nu într-un club, cum plănuia, ci la spital, anunță Stirile Pro tv.

Mireasă rănită de o șoferiță din Brașov. „A fost „furată” în noaptea nunții, conform tradițiilor din zonă.” 1

Medicii au lăsat-o să se întoarcă la nuntă numai după ce i-au pus piciorul în ghips, pentru că s-a ales cu o entorsă la piciorul stâng și mai multe zgârieturi pe tot corpul. Prietena miresei nu consumase alcool, au stabilit polițiștii rutieri, însă pe numele ei a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Gelu Mormoloc, corespondent Kanal D, a transmis mai multe informații despre circumstanțele în care s-a produs accidentul: „Mireasa, în vârstă de 40 de ani, a fost „furată” în noaptea nunții, conform tradițiilor din zonă.

Persoanele s-au urcat într-o mașină, mireasa aflându-se pe locul din dreapta față, iar autoturismul ar fi fost condus de nepoata acesteia. Șoferița, împreună cu mireasa și restul nuntașilor din autovehicul au pornit către Târgu Bujor. Pe fondul neatenției și al vitezei, șoferița a pierdut controlul volanului și a intrat într-o altă mașină parcată regulamentar pe partea dreaptă a drumului, lovind-o din plin, neexistând urme de frânare.

Mașina lovită a suferit daună totală. Potrivit informațiilor, autoturismul nuntașilor s-ar fi rostogolit de câteva ori, iar înăuntru ar fi fost cinci persoane. Toate persoanele, mai puțin mireasa, ar fi ieșit la puțin timp după impact. Aceasta ar fi rămas încarcerată.

La fața locului s-au prezentat echipaje SMURD care au extras victima și au dus-o la spital la Târgu Bujor. Victimei i s-a imobilizat unul dintre picioare, însă, aceasta ar fi plecat la scurt timp, pe semnătură proprie, pentru a se întoarce la eveniment”.

IPJ Galați a transmis că: „O mireasă a fost rănită, noaptea trecută, în urma unui accident rutier produs pe DJ 242B, între Moscu Și Târgu Bujor. Femeia abia căsătorită a fost “furată” de niște prieteni, de la nunta care avea loc în satul Moscu.

Mireasa și nuntașii s-au urcat într-un autoturism marca BMW și au pornit către Târgu Bujor. La un moment dat, șoferița care conducea a pierdut controlul volanului, cel mai probabil, din cauza vitezei și a neatenției, și a intrat într-un autoturism parcat pe marginea DJ 242B.

În urma impactului, mireasa care se afla pe bancheta din dreapta șoferiței, a fost rănită și transportată de un echipaj SMURD, la Spitalul din Târgu Bujor. În cauză, polițiștii rutieri, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs acest accident.

Șoferița care a provocat evenimentul rutier a fost testată pentru alcool, rezultatul fiind zero”.

Previous Story

Aeroportul Brașov. DAN AIR anunță lansarea a trei noi zboruri directe. Wizz Air începe cursele regulate

Next Story

Brașov. RO-Alert. Urs și în cartierul Tractorul