(Foto) Allen Coliban: „”E altă lume la Brașov. E altă țară.” Asta a fost concluzia unei familii de turiști, în Parcul Central, la Rock`n Parc. Brașovul vibrează. Brașovul este mai viu ca niciodată.

Last Updated on iulie 17, 2023 Brașovul impresionează prin evenimentele multe și micuțe. Primăria nu este dispusă să organizeze mari evenimnte astfel că încearcă să activeze mai multe zone din oraș. În acest weekend a fost Street Food Festival sub Tâmpa, Rock`n Parc, în Parcul Central, Petrecerea Radio Zu în Piața Sfatului, Smiley a concertat la mall-ul Coresi, Opera Brașov a avut reprezentații în Piața Sf. Ioan.

Allen Coliban: „”E altă lume la Brașov. E altă țară.” Asta a fost concluzia unei familii de turiști, în Parcul Central, la Rock`n Parc.
Brașovul vibrează. Brașovul este mai viu ca niciodată. Oferta de evenimente este foarte mare și extrem de variată. Suntem în plină vacanță de vară, iar Brașovul este plin. Orașul nostru este în topul destinațiilor pe care le aleg românii și turiștii străini pentru a-și petrece concediul.

(Foto) Allen Coliban: „"E altă lume la Brașov. E altă țară." Asta a fost concluzia unei familii de turiști, în Parcul Central, la Rock`n Parc. Brașovul vibrează. Brașovul este mai viu ca niciodată. 1

Brașovul vine cu oferte variante de petrecere a unui timp de calitate. Pentru toate gusturile, pentru toate preferințele.
Încă de joia trecută a început Street Food Festival, Sub Tâmpa. Organizatorii spun că a fost cea mai bună ediție ever. Concerte, mâncare bună, multă distracție.

Toată zona de Sub Tâmpa a fost un munte de bucurie.
Vineri a fost #RadioAventura, cu echipa de la Radio Zu, în Piața Sfatului. Mii, multe mii de brașoveni și de turiști au umplut Piața Sfatului. Toată lumea a dansat și a cântat ore bune. Cu toții am primit anunțul că pe 9 septembrie, în cadrul Forumului Orașelor Verzi, se va întâmpla a 10 ediție a Fortza Zu.

(Foto) Allen Coliban: „"E altă lume la Brașov. E altă țară." Asta a fost concluzia unei familii de turiști, în Parcul Central, la Rock`n Parc. Brașovul vibrează. Brașovul este mai viu ca niciodată. 2

Sâmbătă, în Piața Sfântul Ioan, toți cei prezenți au avut parte de emoție pură. Furnizor: Opera Brașov. La fel cu orice altă ocazie, atât cei de pe scenă, cât și publicul au fost cu toții la mare înălțime.
Peste weekend s-a întâmplat în Parcul Central Rock`n Parc 2023. Tineri pe scenă, rock, Deep Purple. Plete și zâmbete mari de tot.

(Foto) Allen Coliban: „"E altă lume la Brașov. E altă țară." Asta a fost concluzia unei familii de turiști, în Parcul Central, la Rock`n Parc. Brașovul vibrează. Brașovul este mai viu ca niciodată. 3

Până pe 22 iulie se întâmplă Grand Prix Brașov Chess Classic. Sute de mari maeștri și maeștri internaționali din peste 20 de țări se întrec zilele acestea la Brașov, în sportul minții. Conform organizatorilor, este o premieră pentru șahul românesc organizarea în țara noastră a unui eveniment de o asemenea amploare.
Toată vara va fi plină de evenimente la Brașov.

“Vara culturală” înseamnă peste 100 de evenimente de toate felurile pe care le punem la dispoziția brașovenilor și a turiștilor.

(Foto) Allen Coliban: „"E altă lume la Brașov. E altă țară." Asta a fost concluzia unei familii de turiști, în Parcul Central, la Rock`n Parc. Brașovul vibrează. Brașovul este mai viu ca niciodată. 4

Vreau să le mulțumesc tuturor organizatorilor de evenimente care își folosesc toată priceperea pentru a bucura publicul larg. Noi suntem aici să facilităm și să-i ajutăm!”

Street Food Festival: „Legenda spune că brașovenii care nu au fost la Street FOOD Festival Brașov 2023 sâmbăta seara s-au plictisit. 🤭Adevărul e că nu s-a plictisit nimeni, pentru că tot Brașovul a fost la festival. 🥳

Mulțumim pentru energie, dans și zâmbete, Brașov! 🙌🏻Live music @ Street FOOD Festival Brașov 2023 nu ar fi fost la fel fără muzica celor de la Bosquito și a celor de la Alexu and The Voices Inside și fără susținerea oferită de Primăria Municipiului Braşov.🎉”

Previous Story

S-a închis Tino Brașov, cea mai veche fabrică de încălțăminte din România. Apar niște blocuri

Next Story

O altă companie aeriană la Aeroportul Brașov. „Vom crește flota noastră cu mai multe avioane tip Bombardier DASH Q400”