Brașov. Mergi? Smiley, concert la Mall-ul Coresi, astăzi

Last Updated on iulie 15, 2023 Brașovenii sunt invitați astăzi la concert, la Mall-ul Coresi. Smiley și Feli sunt artiștii care deschid lista party-urilor din această vară. Cei doi vin să cânte LIVE la Coresi! Intrarea la concerte este liberă.

Concert Feli – 15 iulie, ora 18:00
Feli, una dintre cele mai puternice voci din România, „un satelit natural al muzicii”, așa cum se descrie ea, nu-și poate imagina o modalitate mai bună de a se exprima, în afară de muzică. Abia așteptăm să o vedem și auzim live la Coresi!

Brașov. Mergi? Smiley, concert la Mall-ul Coresi, astăzi 1

Concert Smiley – 15 iulie, ora 19:00
Smiley este unul dintre cei mai de succes interpreți, compozitori, producători muzicali și personalități TV din România. Un artist apreciat datorită originalității și pasiunii pentru muzică, Smiley ne va zâmbi și ne va încânta cu vocea lui inconfundabilă, la Coresi!

Hai și tu la Coresi Summer Party, să te bucuri de concerte, ritmuri estivale, premii senzaționale și cei mai mari artiști români. Pregătește-ți ținuta de party, încălțările comode, ochelarii de soare și anunță-ți prietenii și familia. Va fi o vară de neuitat!

Smiley și Gina Pistol au plecat într-o vacanță cu Josephine

Smiley și Gina Pistol au plecat într-o vacanță cu Josephine, fiica lor, chiar după festivalul Neversea, care s-a încheiat duminică, 9 iulie. Cântărețul și prezentatoarea se bucură de clipe deosebite, în familie

„Vacanță în familie”, a scris Smiley pe Instagram, în dreptul unei fotografii postate luni. Cântărețul nu a dezvăluit încotro se îndreaptă cu familia lui, însă ieri, Smiley a distribuit mai multe poze cu destinația de vacanță pe care au ales-o, scrie Libertatea.

Brașov. Mergi? Smiley, concert la Mall-ul Coresi, astăzi 2

A pozat parlamentul ungar, bastionul pescarilor, așa s-a aflat că Smiley, Gina Pistol și Josephine se află în Budapesta, în capitala Ungariei. Într-o imagine distribuită tot pe Instagram, prezentatoarea e surprinsă alături de fiica ei, împreună urcă mai multe scări. Micuța e îmbrăcată în alb, are și părul desfăcut și foarte ondulat.

„Esca, Smiley, Delia sunt considerați bătrâni”

Dan Negru nu-și ascunde indignarea vizavi de faptul că, în România, vedetele nu mai beneficiază de aceeași popularitate odată cu înaintarea în vârstă, așa cum se întâmplă în străinătate, unde celebritățile sunt mai apreciate odată cu trecerea anilor.

Prezentatorul Kanal D remarcă, totodată, faptul că prezentatorii de știri de peste 60 de ani lipsesc cu desăvârșire în România, în timp ce în alte țări jurnaliștii maturi beneficiază de o mai mare credibilitate. El dă exemplul lui Larry King care a cunoscut celebritatea mult după vârsta de 50 de ani.

Eu, Ștefan Bănică, Andreea Esca la 50 de ani suntem considerați bătrâni. La 40 de ani, Smiley sau Delia sunt și ei catalogați astfel. Asta pentru că, în România, bătrânețea începe în jurul vârstei de 30 de ani! Larry King devenea celebru la 54 de ani! Avea vreo șansă în țara noastră?

Televiziunile din România n-au niciun prezentator de știri trecut de 60 de ani deși in lumea civilizată știrile sunt prezentate de jurnaliști de peste 50-60 ani pentru că ei au experiență și credibilitate. Giani Morandi a prezentat anul ăsta San Remo la 78 de ani. La noi, varsta lui Gica Petrescu era subiect de bancuri!„, se întreabă Dan Negru pe Facebook, potrivit RTV.

Previous Story

Aeroportul Brașov cumpără tunuri și lasere speciale. Dan Air își face bază la Aeroportul Brașov!

Next Story

Laguna Albastra: „Noi am adus marea la munte!” Aqua Park-ul unde intrarea este doar 40 de lei