Opera Brașov: Ultimele bilete pentru concertul „Muzică de film” cu Cvintetul vocal ANATOLY!

Last Updated on iunie 8, 2023 Opera Brașov anunță că a pus în vânzare ultimele bilete pentru concertul „Muzică de film” cu Cvintetul vocal ANATOLY! Evenimentul este desfășurat cu sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Municipiului Brașov.

Acestea pot fi achiziționate online: https://www.opera-brasov.ro/muzica-de-film/#bilete sau de la sediul Operei Brașov din str. Bisericii Române nr. 51. Program Casierie: Luni – Vineri 10 – 17. Informații se pot obține la telefon 0268-419380.

Opera Brașov: Ultimele bilete pentru concertul „Muzică de film" cu Cvintetul vocal ANATOLY! 1

Sâmbătă, 17 iunie 2023, ora 18.30, Sala Operei
MUZICĂ DE FILM
– Concert cu Cvintetul vocal ANATOLY –

Cu: Andrada Mureșan – alto, Gabriel Baciu – tenor, Ciprian Cucu – tenor, Ciprian Țuțu – bariton, Marius Modiga – bas
La pian: Lioara Popa
Prezintă: Simona Manole
Coordonator spectacol: Valentina Mărgăraș
Regie scenă: Iulian Sandu

Spectacolul durează o oră și 15 minute și nu are pauză.
Preț bilete: 30 lei

Biletele pentru evenimentele lunii iunie 2023 se pun în vânzare de luni, 8 mai 2023, începând cu ora 10.00, atât online, pe site-ul www.bilet.ro, cât și la sediul Operei Brașov din str. Bisericii Române nr. 51. Program Casierie: Luni – Vineri 10 – 17 şi cu o oră înainte de începerea spectacolelor (în cazul în care rămân bilete disponibile).
Informații se pot obține la telefon: 0268-419380.

Previous Story

Brașov. Strada Dobrogeanu – Gherea, închisă de astăzi, pe ambele sensuri. „Adâncimea la care se lucrează, dimensiunea conductelor, neprevăzutul, cât și spațiul de manevră foarte limitat, vor face ca aceste lucrări să fie deosebit de dificile”

Next Story

(Foto) Brașovul primește un robot de intervenție.  „Au rolul de a intra în zonele care sunt cu pericol crescut pentru pompierul în sine să intervină”