Adrian Veştea: „Vă aşteptăm în 10-11 iunie la „Zilele Porţilor Deschise la Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav”, să ne bucurăm împreună de cea mai mare realizare a judeţului Braşov!”

Last Updated on mai 30, 2023 Adrian Veștea îi invită pe brașoveni la „Zilele Porților Deschise” la Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav, din perioada 10-11 iunie 2023. Primele zboruri, unul comercial și cel oficial de inaugurare, vor avea loc în 15 iunie, anunță mytex.ro.

Adrian Veştea: „Vă aşteptăm în 10-11 iunie la „Zilele Porţilor Deschise la Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav”, să ne bucurăm împreună de cea mai mare realizare a judeţului Braşov!”

Adrian Veştea: „Vă aşteptăm în 10-11 iunie la „Zilele Porţilor Deschise la Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav”, să ne bucurăm împreună de cea mai mare realizare a judeţului Braşov!” 1

 

Vor fi patru concerte, susținute de Raluk, Ștefan Bănică Junior, Olivia Adams, Zdob și Zdub și Hadaway. Atmosfera va fi întreţinută de un DJ și un MC, anunță brasovmetropolitan.ro.

Pe lângă concerte vor fi show-uri aviatice, spectacole de lasere, focuri de artificii. De asemenea, oamenii vor putea vizita unele secțiuni din aeroport și pot urmări transmisii live din aeronave sau din turnul de control.

72 de oficialităţi de la Bucureşti, aduse la Braşov cu un avion Tarom

Dacă în 10 – 11 iunie va fi evenimentul dedicat publicului larg, în 15 iunie este programată ceremonia oficială. Atunci, o cursă specială Tarom va pleca de la Bucureşti şi va ateriza la Braşov, iar acest zbor va fi considerat cel inaugural, scrie bzb.ro.

Aeronava va avea o capacitate de 72 de locuri. În 15 iunie va fi un eveniment mai restrâns, pentru că la momentul respectiv perimetrul va fi securizat”, a declarat directorul Regiei Autonome Aeroportul Internaţional Braşov, Alexandru Anghel.

Cele două evenimente, „Zilele porţilor deschise la Aeroportul Internaţional Braşov” (10 – 11 iunie) şi inaugurarea oficială (din 15 iunie) sunt organizate de Consiliul Judeţean Braşov, Primăria Oraşului Ghimbav, Regia Autonomă Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav, în parteneriat cu Prefectura Braşov.

Acordul de parteneriat dintre cele patru instituţii se va semna în 25 mai, după ce documentul va fi aprobat în şedinţa de plen a Consiliului Judeţean Braşov. Bugetul estimat al celor două evenimente este de 1.031.816 lei, iar finanţarea va fi asigurată de Consiliul Judeţean Braşov (50%) şi de Primăria Oraşului Ghimbav (50%).

Previous Story

Tristețe în blocurile Sânpetru-Brașov. Blocați în trafic, mereu. „Vom reveni la agitația din oraș. Nervii sunt întinşi la maxim şi ajungi la limita răbdării”

Next Story

Brașov, 1 iunie. Evenimente pentru copii în Piaţa Sfatului, Parcul Centrul Civic, Livada Poştei, Parcul Titulescu şi pietonala Eroilor, Grădina Zoologică