(Video) Profesor din Brașov, viral pe Tik Tok după ce a îndepărtat un individ suspect din preajma elevilor săi. „Când avem parte de cazuri speciale, ne străduim să le rezolvăm fără a afecta desfășurarea lor”

Last Updated on aprilie 27, 2023 Un profesor brașovean a evitat cu talent o situație care se poate transforma într-una nefericită pentru elevii săi.  Marius Laurențiu Oprea este profesor al Liceului Vocațional de Muzică “Tudor Ciortea”, dar și instrumentist al Operei Brașov. În urmă cu câteva zile, împreună cu elevi de gimnaziu și alți colegi, au desfășurat o activitate în afara școlii.

Plecare acestora a fost din Livada Poștei, unde un bărbat străin, îmbrăcat bine și cu un ghiozdanel galben în dotare s-a aciuat pe lângă grup, urcând în același autobuz cu elevii și profesorii. Pe traseu, cu toții au sperat că bărbatul va coborî, acest lucru nu s-a întâmplat decât la capăt de linie, adică acolo unde a coborât tot grupul, în zona CATTIA, potrivit Radio Brașov FM.

(Video) Profesor din Brașov, viral pe Tik Tok după ce a îndepărtat un individ suspect din preajma elevilor săi. „Când avem parte de cazuri speciale, ne străduim să le rezolvăm fără a afecta desfășurarea lor” 1

Deși trecut cu mult de vârsta școlară, întrebat de profesor de unde este, individul a răspuns nonșalant că… a venit cu școala. Ba mai mult, a insistat că el a venit, de fapt, cu autocarul și că face parte din grupul școlar.

A urmat un dialog bizar în care bărbatul a spus: “Io am venit ca să plec înapoi de unde am venit acum…”.

Ceea ce l-a luat prin surprindere pe individ a fost tocmai replica promptă a profesorului vigilent: “Foarte bine! Aici noi am ajuns unde am venit noi ca să ajungem”.

Dezarmat de orice replică, cu un zâmbet în colțul gurii, individul s-a îndepărtat de grupul care și-a continuat activitatea din Săptămâna Verde fără a simți presiune sau panică, iar asta datorită profesionalismului unui dascăl atent la siguranța elevilor. Cu Marius Laurențiu Oprea am stat și noi de vorbă:

Ca profesori, avem o responsabilitate mai mare în activitățile extrașcolare, iar când avem parte de cazuri speciale, ne străduim să le rezolvăm fără a afecta desfășurarea lor și cu atât mai mult siguranța elevilor”.

Previous Story

Foto Accident. 31 de elevi din Brașov duși la spital cu ambulanțele după ce două autocare s-au lovit pe DN 1

Next Story

Brașov. Marian Godină: „Nu știu dacă mă voi întoarce în poliție”