Foto Brașov. Cazare în căruţe cu coviltir la Bran, de Paște. „În baie avem o cabină de duş, în formă de butoi, o cădiţă de duş lucrată manual din lut şi chiuveta”

Last Updated on aprilie 3, 2023 Cei care vor să petreacă o noapte altfel sunt invitați la Bran, să-și petreacă vacanța de Paște într-o căruță. Proprietarii promit o experiență de neuitat, cu multiple facilități, dar și prețuri pe măsură.

Arată întocmai precum o cabană și oferă toate facilitățile unui refugiu perfect, departe de orașele aglomerate. Antreprenorii spun că o astfel de locație este alegerea ideală pentru cupluri.

Foto Brașov. Cazare în căruţe cu coviltir la Bran, de Paște. „În baie avem o cabină de duş, în formă de butoi, o cădiţă de duş lucrată manual din lut şi chiuveta” 1

Ce facilități oferă cazarea la căruță

O căruță dispune, în interior, de numai 14 metri pătraţi, însă este suficient de încăpătoare pentru toate cele necesare. Oaspeții se pot bucura de tot confortul. Un astfel de adăpost cuprinde atât un spațiu de dormit, cât și o baie. Cel mai mare avantaj îl reprezintă faptul că pot fi amplasate oriunde în natură, fiind similare cazărilor la rulote, însă varianta rurală, autohtonă.

Foto Brașov. Cazare în căruţe cu coviltir la Bran, de Paște. „În baie avem o cabină de duş, în formă de butoi, o cădiţă de duş lucrată manual din lut şi chiuveta” 2

În baie avem o cabină de duş, în formă de butoi, o cădiţă de duş lucrată manual din lut şi chiuveta. Apoi e camera de zi în care se poate amenaja, se poate pune un pat matrimonial, o masă cu scăunele, mobilier minimalism”, a arătat Kelemen Janos, proprietarul unor astfel de căruțe, pentru Observator News.

Foto Brașov. Cazare în căruţe cu coviltir la Bran, de Paște. „În baie avem o cabină de duş, în formă de butoi, o cădiţă de duş lucrată manual din lut şi chiuveta” 3

Cât costă o noapte

Investiția pentru o astfel de căruță, confecționată din lemn, este de 12.000 de euro, potrivit mai multor antreprenori din Braşov, care deja își încântă clienții cu astfel de cazări.

Prețul nu este chiar pentru toate buzunarele. Pentru o singură noapte, turiștii plătesc în jur de 400 de lei, anunță Adevarul.

Previous Story

Video Brașov. Un urs a atacat un motociclist iresponsabil. Momentul a fost surprins de o cameră video

Next Story

Brașov. Mihaela Tatu a lucrat ca muncitor necalificat la Hidromecanica: „M-am angajat cu pile ca muncitor necalificat”