Brașov. Mihaela Tatu a lucrat ca muncitor necalificat la Hidromecanica: „M-am angajat cu pile ca muncitor necalificat”

Last Updated on aprilie 3, 2023 Mihaela Tatu a dezvăluit în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” că s-a angajat cu pile la Hidromecanica Brașov, la 18 ani, pentru că mama sa nu o lăsa să meargă la actorie.  Rapid și-a dat seama că această meserie nu i se potrivește, așa că a făcut cursuri de desenator tehnic și de contabilitate.

În momentul în care ajungi, de fapt, am o vorbă: viața e formată din evenimente pozitive și din evenimente educative. Acela a fost unul dintre momentele educative prin care am trecut.

Brașov. Mihaela Tatu a lucrat ca muncitor necalificat la Hidromecanica: „M-am angajat cu pile ca muncitor necalificat” 1

Atunci când vezi cât de greu se câștigă banul, când vezi că ai fost crescută într-un anumit fel și te poartă viața într-o zonă pe care nu o cunoști și nu te caracterizează, vrei să îți depășești condiția, pentru că trebuie să fac o mărturisire: m-am angajat cu pile ca muncitor necalificat”, a povestit Mihaela Tatu, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, conform kanald.ro.

Până să ajungă la televiziune, Mihaela Tatu a lucrat și în contabilitate timp de 10 ani de zile. „Nu munca de jos, ci greutățile și activitățile cu care eu nu sunt în armonie m-au pus cu burta pe carte. Am plecat, după aceea și de la contabilitate, pentru că, nici acolo, nu a rezonat cu mine și am plecat urgent și de acolo… adică urgent…după 11 ani.

În concluzie, da, îmi doresc să fac lucruri și probabil că asta vine de undeva din ființa mea, pentru că acum, după Revoluție, cu aceste curente de dezvoltare personală mi-am dat seama că să faci din muncă pasiune. Aiurea! Pe vremea aia, munceai ceea ce găseai la îndemână.

Însă, întotdeauna, mi-am depășit condiția. Pentru asta, a trebuit muncă și întotdeauna prin examene și concursuri am luat posturile și, în al doilea rând, să îmi placă ceea ce fac, să fac cu pasiune și asta mi-a ieșit”, a mai spus aceasta.

Mihaela Tatu a suferit de depresie

Mihaela Tatu a intrat într-o depresie puternică după ce a avut câteva probleme de sănătate. Totul a început în urmă cu mai mulți ani, când a suferit un accident. Atunci, fosta prezentatoare a fost operată la genunchi.

Ce m-a doborât? Faptul că îmi găseam bucurie din toate sporturile extreme, care îmi aduc adrenalină: cățărare, cal, eu nu am mai skiat, nu am mai patinat, asta m-a dărâmat. Însă nu a durat. A durat vrei patru, cinci, hai să zicem maximum șase luni, după care, mi-am revenit”, a dezvăluit Mihaela Tatu în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, potrivit Unica.

„Am avut parte de o scuturare puternică, mi-am revenit, am schimbat macazul și am găsit bucurie în alte activități mai domoale puțin, nu mult, mai domoale puțin”, a precizat ea.

Previous Story

Foto Brașov. Cazare în căruţe cu coviltir la Bran, de Paște. „În baie avem o cabină de duş, în formă de butoi, o cădiţă de duş lucrată manual din lut şi chiuveta”

Next Story

Brașovul, locul 3 în topul celor mai sigure orașe din România. Peste București sau Iași