Brașov. Allen Coliban construiește un parc în pădure. Plantează chiar și 400 de copaci

Last Updated on aprilie 13, 2023 Primarul Allen Coliban a anunțat ieri că va construi un parc. Nu în vreun cartier, tocmai în pădure. Plantează chiar și 400 de copaci. În cartiere tot betoanele vor fi la putere.

Primăria Braşov a anunţat miercuri, 12 aprilie, că au început lucrările de amenajare a unui nou parc, în zona barajului din Valea Cetăţii, cunoscută sub numele de „La Iepure”, un proiect pentru municipalitatea braşoveană a obţinut o finanţare încă de acum doi ani, din 14 aprilie 2020.

Brașov. Allen Coliban construiește un parc în pădure. Plantează chiar și 400 de copaci 1

Va fi un nou parc, un parc pentru agrement și pentru bicicliști, fie că vorbim despre cei mai mici dintre ei, care vor avea o zonă de poligon de învățare a mersului pe bicicletă în siguranță, fie că vorbim de amatorii de mountain bike, care vor avea un circuit de pumptrack.

Brașov. Allen Coliban construiește un parc în pădure. Plantează chiar și 400 de copaci 2

Este un parc nou care a fost îmbunătățit în urma dezbaterilor publice, un parc care va avea aproximativ 400 de arbori nou plantați, un parc care va respecta specificul zonei și care va avea foarte multă vegetație perenă, o vegetație perfect integrată în zonă“, a declarat primarul Allen Coliban, care s-a întâlnit astăzi pe șantier cu constructorul.

Brașov. Allen Coliban construiește un parc în pădure. Plantează chiar și 400 de copaci 3

Zona va fi amenajată cu alei pietonale, piste de biciclete, un pavilion administrativ, o platformă betonată pentru asigurarea service-ului pentru biciclete, stații de bike sharing, fântână arteziană decorativă, aparate de fitness, mobilier urban din lemn – bănci pentru odihnă, coșuri de gunoi, foișoare, balansoare pentru adulți și locuri de joacă pentru copii, anunță bzb.

Previous Story

Aeroportul Brașov. Adrian Veștea explică de ce vor fi puține curse aeriene la marea deschidere. „Destinațiile nu sunt decise de noi/ Consiliul Județean nu are nicio pârghie prin care să convingă companiile să opereze o anumită destinaţie”

Next Story

Junii Brașovului Tineri merg astăzi cu stropitul