Aeroportul Brașov. Se vând primele bilete de avion cu Dan Air. Prețuri și destinații

Last Updated on aprilie 1, 2023 Compania aeriană Dan Air a pus în vânzare primele bilete de avion de pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav, către 7 destinații importante din Europa. Din iunie, de la Aeroportul Brașov se va putea zbura către Belgia, Germania, Italia, Marea Britanie, Spania și Ungaria.

Biletele oferite de Dan Air includ gratuit un bagaj de cală de maximum 32kg, precum și două bagaje de cabină – unul mic de tip ghiozdan și unul de tip troller. Analizând prețurile practicate de operatorii low-cost pentru bagaje precum și costul transferului de la și către alte aeroporturi precum Otopeni, Sibiu sau Târgu Mureș, putem concluziona că tarifele oferite de compania românească sunt extrem de atractive.

Aeroportul Brașov. Se vând primele bilete de avion cu Dan Air. Prețuri și destinații 1

Exemplu de tarife: Brașov – Londra: 79 euro/persoană; Brașov – Budapesta: 39 euro; Brașov – Munchen: 79 euro; Brașov – Milano: 72 euro. Prețurile pentru zborurile retur sunt identice cu cele ale zborurilor tur, anunță brasov.net.

Aeroportul Brașov. Se vând primele bilete de avion cu Dan Air. Prețuri și destinații 2

Aeroportul Brașov. Se vând primele bilete de avion cu Dan Air. Prețuri și destinații 3

Programul complet și tarifele pentru fiecare zbor, conform mytex.ro.
Brașov – Barcelona – Brașov (marți) – 99 euro;
Brașov – Bruxelles BRU – Brașov (miercuri) – 89 euro;

Brașov – Budapesta – Brașov (marți, duminică) – 39 euro;
Brașov – Londra LGW – Brașov (vineri) – 79 euro;
Brașov – Milano LIN – Brașov (luni) – 72 euro;

Brașov – Munchen – Brașov (sâmbătă) – 79 euro;
Brașov – Nuremberg – Brașov (joi) – 79 euro;
Brașov – Stuttgart – Brașov (joi) – 69 euro;

Agenţia de turism din Braşov, Kron-Tour Lufthansa City Center, a anunțat că vinde şi bilete pentru aceste curse anunțate de Dan Air de pe Aeroportul Brașov. „Puteţi găsi în agenţia noastră bilete de avion din Braşov către 8 destinații din Europa, curse de linie, directe, operate săptămânal cu excepţia destinaţiei Budapesta, care va fi operată de două ori pe săptămână”, au anunţat reprezentanţii agenţiei, potrivit Biz Brasov.

„Până în data de 10.04 sperăm ca sistemul de rezervări să fie deschis și să vă putem oferi cele mai bune variante de zbor”, au adăugat ulterior aceștia.

Previous Story

Parada Junilor Brașoveni și trei Târguri. „Ca în fiecare an, în Duminica Tomii, cele șapte cete de juni vor fi însoțițe pe traseul lor de zecile de mii de brașoveni și turiști, care vin să se bucure de spectacolul și tradițiile Zilei de călări”

Next Story

Aeroportul Brașov. Bilete de avion cu DAN AIR: „Toate bagajele sunt gratuite și nu există limită de kilograme”