Brașov. Intrare liberă la Dino Parc Râşnov pentru toţi elevii, în cadrul programelor Şcoala Altfel şi Săptămâna Verde.

Last Updated on martie 17, 2023 Elevii sunt invitați, până în luna mai, la  Dino Parc Râşnov, intrarea fiind gratuită  în cadrul programelor Şcoala Altfel şi Săptămâna Verde. Facilitatea este pentru toate instituţiile de învăţământ din ţară.

Încă de la deschiderea parcului cu dinozauri, obiectivul nostru a fost să îmbinăm într-un mod plăcut educaţia cu distracţia, atât pentru familiile care ne trec pragul, cât şi pentru grupurile organizate de copii şi cadre didactice.

Brașov. Intrare liberă la Dino Parc Râşnov pentru toţi elevii, în cadrul programelor Şcoala Altfel şi Săptămâna Verde. 1

Ne dorim ca Dino Parc Râşnov să devină un partener strategic în demersul pentru educaţie a noilor generaţii de şcolari şi preşcolari, iar cea mai potrivită cale este de a pune la dispoziţia acestora toate cunoştinţele de paleontologie, ştiinţele naturii şi de conştientizare ecologică pe care le-am dobândit în timp, precum şi un minunat spaţiu în aer liber unde cei mici pot explora în voie natura”, a declarat Adrian Apostu, managerul Dino Parc Râşnov, potrivit bzb.ro.

Toate expoziţiile şi exponatele din cadrul Dino Parc Râşnov sunt realizate în parteneriat cu Muzeul Naţional de Istorie Naturală Grigore Antipa, Universitatea Bucureşti, Institutul Geologic Român, Muzeul Naţional Secuiesc, Muzeul Judeţean de Istorie Braşov şi parteneri privaţi autohtoni şi internaţionali.

Programările pot fi făcute de către cadrele didactice interesate, contactând direct reprezentanţii Dino Parc Râşnov la telefon: 0741 208 703 sau prin e-mail: info@dinoparc.ro

În cadrul expoziţiilor ştiinţifice disponibile la Dino Parc Râşnov, elevii pot vedea, printre altele, un fragment de meteorit căzut pe teritoriul României, un cuib cu ouă de dinozaur descoperite în Ţara Haţegului, cu o vechime de peste 60 de milioane de ani, reconstituiri ştiinţifice în mărime naturală ale dinozaurilor cu pene, strămoşi direcţi ai păsărilor de azi şi cei mai impresionanţi dintre dinozauri, precum Hatzegopteryx thambema, cel mai mare animal zburător care a existat vreodată, descoperit în România şi reconstituit în mărime naturală de Dino Parc Râşnov;

Seismosaurus, giganticul dinozaur erbivor care măsura 45 de metri lungime; Diplodocus, care se putea ridica pe picioarele din spate la o înălţime de 11 metri deasupra Pământului, pentru a ajunge la cei mai înalţi copaci.

Previous Story

(Foto) Primăria Brașov a montat primele toalete automatizate. Zonele în care au fost amplasate

Next Story

Deputatul brașovean Gabriel Andronache: Drumurile județene, protejate de distrugerea cauzată de camioanele supraîncărcate. Se măresc amenzile!