Poiana Brașov. Florin Salam, scandal uriaș la un hotel de fițe din cauza Roxanei Dobre. Ar fi distrus mai multe obiecte de mobilier

Last Updated on februarie 24, 2023 Florin Salam ar fi făcut un uriaș scandal  la un hotel din Poiana Brașov, atunci când ar fi distrus mai multe obiecte de mobilier. Totul ar fi pornit din cauza geloziei, după ce cântărețul de manele l-a suspectat pe fiul unui fost mare fotbalist că i-ar face curte Roxanei Dobre.

De precizat este că, întregul incident s-ar fi produs înainte ca manelistul să fie dus la audieri de către oamenii legii, în calitate de martor într-un dosar de proxenetism și cămătărie.

Poiana Brașov. Florin Salam, scandal uriaș la un hotel de fițe din cauza Roxanei Dobre. Ar fi distrus mai multe obiecte de mobilier 1

Mai precis, artistul și soția sa au mers la Poiana Brașov, însoțiți de Laurențiu Aliuță, fiul fostului mare fotbalist, Marian Aliuță, moment în care manelistul ar fi avut o ieșire nervoasă, din cauză că îl suspecta pe tânăr că ar râvni la Roxana Dobre, spun surse din anturajul cântărețului, scrie Spynews.ro.

De asemenea, în urma scandalului, Laurențiu Aliuță s-ar fi întors la București cu trenul, scrie wowbiz.ro.

Motivul pentru care Florin Salam nu-şi strigă soţia pe nume

Florin Salam şi Roxana Dobre sunt împreună din 2014 şi au împreună trei copii, două fetiţe şi un băieţel. Dar deşi îşi iubeşte soţia ca pe ochii din cap, manelistul nu o alintă, aşa cum face ea cu el, nici măcar nu-i spune pe nume.

Invitat în podcast-ul Fiță cu Adiță, Florin Salam a dezvăluit că, pentru el, Roxana este simplu „nevastă”. Niciunul, nici celălalt nu-şi spun pe nume, dar în timp ce Roxana îşi alintă soţul în fel şi chip, Florin a ales să nu o facă.

„Așa îmi place să-i spun. Dacă mă gândesc bine, eu am dat moda cu asta și acum aud prin toate casele că bărbații așa își strigă soțiile. Dar mie îmi stă cel mai bine când spun așa. Așa că vreau să inventez altceva, pentru că nu-mi convine să mă imite toți”, a dezvăluit Florin Salam în podcast-ul Fiță cu Adiță, potrivit RTV.

Salam a mai povestit că, atunci când s-a născut ultimul său moştenitor, a avut parte de o situație nemaintâlnită. Artistul și-a dus soția la spital să nască, dar s-a trezit că toți cei pe care i-a întâlnit nu i-au urat naștere ușoară brunetei, ci lui.

O fi fost din cauză că mă îngrășasem mai mult în perioada aia”, glumește Salam.

Previous Story

(Foto) Jandarmii brașoveni au evitat o tragedie în trafic. „Echipajul a observat flacără la una din roțile din spate ale remorcii unui TIR”

Next Story

Brașovenii, supărați că de astăzi plătesc 4 lei pe un bilet de autobuz. „3 persoane (familie) daca vor sa meargă pana în centru, plătesc 24 Ron dus întors. Daca aleg mașina, vor plăti 6 lei parcare (2 ore), si vreo 5 lei motorina”