Foto Poiana Brașov. Elicopterul SMURD, chemat în Postăvaru. Turistă la schi rănită grav la cap şi cu piciorul rupt

Last Updated on februarie 23, 2023 Elicopterul SMURD a avut și ieri o intervenție, de această dată pe pârtia de schi, în zona Cabanei Postăvarul din Poiana Braşov. O femeie a fost rănită grav la cap şi și-a rupt un picior.

Elicopterul SMURD a intervenit pentru acordarea asistenţei medicale unei persoane de sex feminin, în vârstă de 45 de ani, pe pârtia de schi, în zona cabanei Postăvarul”, a transmis ISU Braşov, potrivit stiripesurse.ro.

Foto Poiana Brașov. Elicopterul SMURD, chemat în Postăvaru. Turistă la schi rănită grav la cap şi cu piciorul rupt 1 Foto Poiana Brașov. Elicopterul SMURD, chemat în Postăvaru. Turistă la schi rănită grav la cap şi cu piciorul rupt 2

Conform sursei citate, femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral şi o fractură la un picior. La sosirea echipajului medical, ea era conştientă. Femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Braşov, a menţionat sursa citată.

Victima era conştientă, a suferit un traumatism cranio cerebral, o fractură la unul din membrele inferioare şi a fost transportată la UPU Braşov”, a precizat maior Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Braşov, citat de bzb.ro.

Foto Poiana Brașov. Elicopterul SMURD, chemat în Postăvaru. Turistă la schi rănită grav la cap şi cu piciorul rupt 3 Foto Poiana Brașov. Elicopterul SMURD, chemat în Postăvaru. Turistă la schi rănită grav la cap şi cu piciorul rupt 4

Salvamont Poiana Brasov: „O nouă intervenție a elicopterului SMURD în Poiana Brașov.
🚁 Elicopterul SMURD, de la Punctul de Operare Aeromedicală Brașov, a fost solicitat ca sprijin, pentru a prelua, de la Cabana Postăvaru, o persoană care a suferit o fractură de tibie și peroneu.

Foto Poiana Brașov. Elicopterul SMURD, chemat în Postăvaru. Turistă la schi rănită grav la cap şi cu piciorul rupt 5 Foto Poiana Brașov. Elicopterul SMURD, chemat în Postăvaru. Turistă la schi rănită grav la cap şi cu piciorul rupt 6

🚨 Tot astăzi, salvatorii montani au mai fost solicitați pentru 13 persoane care s-au accidentat, 8 fiind predate echipajelor SAJ/SMURD, în vederea transportului către unitățile spitalicești, pentru investigații medicale de specialitate”.

Previous Story

Brașov. 4 lei o călătorie. De mâine se scumpesc biletele RATBV. Noile prețuri la abonamente

Next Story

(Foto) Jandarmii brașoveni au evitat o tragedie în trafic. „Echipajul a observat flacără la una din roțile din spate ale remorcii unui TIR”