(Foto) Jandarmii brașoveni au evitat o tragedie în trafic. „Echipajul a observat flacără la una din roțile din spate ale remorcii unui TIR”

Last Updated on februarie 23, 2023 Un echipaj de jandarmi brașoveni, care se întorcea, miercuri, din misiune, aflat în deplasare pe Drumul European 85, pe raza comunei Forăști – Suceava, a salvat un TIR care avea flăcări la una din roțile din spate, anunță Biz Brasov.

Jandarmeria Brașov: „⚠️O posibilă tragedie evitată datorită vigilenței jandarmilor!
Un echipaj de jandarmi aparținând inspectoratului nostru, care se întorcea astăzi din misiune, aflat în deplasare pe drumul european 85 pe raza comunei Forăști – Suceava, a observat flacără la una din roțile din spate ale remorcii unui TIR.

(Foto) Jandarmii brașoveni au evitat o tragedie în trafic. „Echipajul a observat flacără la una din roțile din spate ale remorcii unui TIR” 1 (Foto) Jandarmii brașoveni au evitat o tragedie în trafic. „Echipajul a observat flacără la una din roțile din spate ale remorcii unui TIR” 2 (Foto) Jandarmii brașoveni au evitat o tragedie în trafic. „Echipajul a observat flacără la una din roțile din spate ale remorcii unui TIR” 3

Colegii noștri nu au pierdut nicio secundă și au acționat în cel mai scurt timp pentru că situația părea destul de gravă. Au depășit autocamionul, i-au făcut semn șoferului să tragă de urgență pe dreapta și împreună cu acesta, având la ei și stingătoare, au procedat la lichidarea incendiului.

Intervenția a fost una foarte promptă și oportună și astfel s-a reușit lichidarea incendiului, care a produs pagube minime. Deși șoferul era străin și nu vorbea limba română, mulțumirile și recunoștința pentru gestul jandarmilor au fost transmise, pentru că omenia și recunoștința vorbesc aceeași limbă”.

Previous Story

Foto Poiana Brașov. Elicopterul SMURD, chemat în Postăvaru. Turistă la schi rănită grav la cap şi cu piciorul rupt

Next Story

Poiana Brașov. Florin Salam, scandal uriaș la un hotel de fițe din cauza Roxanei Dobre. Ar fi distrus mai multe obiecte de mobilier