FC Brașov a egalat în minutul 90+4. Dan Alexa: „Mă bucur că nu am cedat și am avut reacție”

Last Updated on februarie 24, 2023 FC Brașov, echipa antrenată de Dan Alexa, a obținut un punct, ieri, din deplasarea de la Buzău. Formația ”Chirurgului” a egalat situația, 1-1,  de pe tabela de marcaj cu un gol reușit în minutul 90+4 de Mitrov.Dan Alexa s-a declarat mulțumit de rezultatul cu Gloria Buzău, însă a precizat că nu este de ajuns pentru formația sa pentru a accede în play-off-ul din Liga a 2-a.

Au fost două reprize diferite. În prima parte Buzăul a arătat mai bine, fără situații mari, a controlat jocul ca și combativitate și agresivitate. Au pus presiune pe noi în jurul careului și au marcat un un gol absolut meritat.

FC Brașov a egalat în minutul 90+4. Dan Alexa: „Mă bucur că nu am cedat și am avut reacție” 1

Noi nu am reușit să ne creăm absolvit nimic! Sunt supărat pentru prima repriză. Repriza a doua ne-a aparținut nouă, iar Buzăul a încercat doar pe contraatac. Mă bucur că nu am cedat și am avut reacție. Pe lângă gol am mai ratat câteva ocazii mari de gol. Toți cei cinci jucători care au intrat repriza secundă au făcut-o foarte bine, au avut reacție. Un rezultat echitabil, care pe noi ne ține cumva cu speranță pentru un loc în play-off.

Atunci când egalezi în ultimul minut nu poți sa fii decât bucuros pentru rezultat. Totuși, trebuie să fiu realist, le-am și spus jucătorilor că este un punct care ne ține în viață, dar este prea puțin pentru a accede în play-off. Putem face 30 de puncte și putem spera până la final”, a spus Alexa la finalul meciului de la Buzău, potrivit Monitorul Expres.

În urma rezultatului din etapa a 17-a din Liga a 2-a, Gloria Buzău se află pe locul șase, cu 27 de puncte, în timp ce FC Brașov se află pe poziția a opta, cu 24 de puncte, conform Digi Sport.

Previous Story

(Video) Capre negre în Prăpăstiile Zărneștiului din Piatra Craiului. „În timpul iernii versanții înclinați, de pe care cade zăpada, unde găsesc mai ușor hrana și se adăpostesc de prădători”

Next Story

Intrare gratuită pentru îndrăgostiți, De Dragobete, la muzee din Brașov, Săcele și Rupea. ,,Festivalul Mărțișorului și al podoabelor din Țara Bârsei”, la Centrul Cultural Reduta