(Video) Deea Maxer, de urgență la spitalul Județean Brașov. A mers la munte încălțată cu pantofi cu toc de 12 centimetri. „Eu sunt pe tocuri și iarna pe zăpada. La mine nu există să merg cu bocancii în geantă undeva”

Last Updated on ianuarie 31, 2023 Deea Maxer a povestit la Antena Stars cum a ajuns de urgență la spitalul județean din Brașov. Ca orice bucureștean care se respectă, vedeta a mers la munte încălțată cu pantofi cu toc de 12 centimetri. Ea a căzut în timp ce încerca să facă un story și a ajuns la spital pentru a face analize și o radiografie.

În urma incidentului, soția lui Dinu Maxer a primit interdicția de a mai purta tocuri o perioadă. Ea s-a ales cu un hematom și nu are voie să danseze, potrivit spynews.ro.

Mă bufnește râsul, chiar dacă pe coapsa mea dreaptă am un ditamai hematomul, pentru care am ajuns și la urgențe în Brașov, ca să îmi fac niște analize și o radiografie pentru că îmi era tare frică, că mi-am fisurat șoldul și cum eu de 17 ani pe scenă îmi prezint proiectul oriental, care implică și dans, îmi era foarte frică, că această căzătură poate acea urmări, care inițial părea amuzantă”, a declarat Deea Maxer pe Instagram.

 

Mergând de la o petrecere la alta, am schimbat locația și nu m-am schimbat de încălțăminte și nu am realizat că restaurantul la care urma să mergem era în vârful muntelui. (…) Eram încălțată în tocuri de 12 centimetri, am vrut să fac un story pe tema aceasta și în timpul ăsta am căzut”, a mai adăugat ea.

Pentru Click a declarat că totul a fost amuzant până i s-a umflat piciorul.

Eram cu gașca de colegi în teambulding la Poiana Brașov și am plecat de la o petrecere la alta, negândindu-mă că ajung chiar la baza pârtiei în sandale cu toc de 12 cm.

De când mă știu eu port tocuri indiferent de vreme. Eu sunt pe tocuri și iarna pe zăpada. La mine nu există să merg cu bocancii în geantă undeva, însă la petrecerea asta nu am știut exact locația.

Nu mă așteptam nici eu să cad că tocmai de aia și filmam. Vroiam, practic, să fac un story. M-am amuzat maximum în momentul căzăturii și nu am realizat pe moment cât de tare m-am accidentat.

M-am ales cu ditamai hematomul pe coapsa dreaptă și multe vânătăi mai mici pe picioare. Acum mă doare tare tot piciorul!”, a povestit Deea, în exclusivitate pentru Click!, pățania din weekend.

Previous Story

Brașov. Locuitorii din Șchei și-au salvat cartierul. Dealurile nu vor mai fi demolate, vor fi construite „blocuri” doar cu 6 apartamente

Next Story

Brașov. Peste 200,000 de curcani vor fi incinerați la Codlea. Ministrul Agriculturi: „Sunt foarte multe semne de întrebare”