Maria Andria, umilită într-un restaurant din Brașov. „Nu mai spun că, la final, pe nota de plată, s-au regăsit porții de mâncare pe care noi nu le comandasem”

Last Updated on ianuarie 29, 2023 Cântăreața Maria Andria, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din țara noastră, originară din Cipru, s-a arătat deranjată de atitudinea unui ospătar dintr-un restaurant din centrul Brașovului.

Maria susține că s-a dus la un restaurant împreună cu mama ei, logodnicul cu care are de gând să se căsătorească și niște prieteni din Cipru, în Brașov. Toate bune și frumoase până când prietenii ei, care nu vorbesc deloc română, au comandat ceva în engleză. Vedeta spune că ospătarul s-a comportat urât cu mesenii, spunând că ar fi bine să fi rămas acasă dacă nu știu să ceară ce vor să consume în română.

Maria Andria, umilită într-un restaurant din Brașov. „Nu mai spun că, la final, pe nota de plată, s-au regăsit porții de mâncare pe care noi nu le comandasem” 1

„Prietenii mei, vreau să vă povestesc dezamăgirea mea după întoarcerea în România… Am revenit în România după doi ani. Am trăit niște experiențe triste. Am venit în țară alături de mama, logodnicul meu și doi prieteni din Cipru și am mers la Brașov, câteva zile.

Într-o seară, am decis să mâncăm la un restaurant renumit din centrul orașului. Acolo am simțit efectiv frustrare, răutate, rasism, din partea unui angajat.

Prietenii mei nu știu deloc limba română, nici logodnicul meu. Așa că au făcut comanda în limba engleză. Răspunsul ospătarului a fost că nu îl interesează. A zis că nu ia comanda în limba engleză. Ne-a spus că mai bine stăteam de unde am venit”, a scris Maria Andria.

Totuși, situația neplăcută nu s-a oprit aici. Vedeta a observat pe nota de plată că sunt trecute preparate pe care nu le comandase. Mai mult decât atât, aceasta a precizat că a trecut printr-o situație asemănătoare și în București.

Nu mai spun că, la final, pe nota de plată, s-au regăsit porții de mâncare pe care noi nu le comandasem. Nu vreau să fac rău nimănui, ci doar să atrag atenția! Suntem oameni cu toții, indiferent de limba pe care o vorbim, de sex, etnie, orientare sexuală și așa mai departe.

Ce ne costă să fim mai buni? De ce trebuie să ne atacăm? Am pățit-o apoi și în București, la fel s-a întâmplat. Pot să mă gândesc și altfel, oamenii poate chiar nu au învățat engleză și nu știau cum să iasă din situație… Fiți buni, dragii mei”, a mai spus cântăreața, conform wowbiz.ro.

Previous Story

A murit actorul brașovean Mihai Bica. „Rămâne actor pe scena inimii tuturor brașovenilor”

Next Story

Altă pizzerie din Brașov închisă de Protecția Consumatorilor.  Băuturile depozitate în WC-ul angajaților