Brașov. Târgul de Crăciun închis, Bradul și iluminatul festiv, până la Revelionul pe stil vechi

Last Updated on ianuarie 5, 2023 Primăria a anunțat că Bradul şi luminiţele de pe străzile principale ale oraşului vor rămâne, până la Revelionul pe stil vechi, anunță bzb.ro. Mai ales că sunt sărbători de iarnă: Boboteaza și Sfântul Ion.

Ortodocșii pe stil vechi (calendar decalat cu 13 zile) sărbătoresc sâmbătă Nașterea Domnului. E vorba despre cei din Republica Moldova, ucraineni, ruși, dar și de câteva sute de familii de brașoveni, informează mytex.ro.

Brașov. Târgul de Crăciun închis, Bradul și iluminatul festiv, până la Revelionul pe stil vechi 1

Declarat a fi cel mai mare târg de Crăciun din istoria Braşovului, acesta a fost unul de succes.

„Pentru noi, fiind şi primul an în care participăm la acest târg, a fost frumos. Am observat că au venit foarte mulţi oameni din alte judeţe şi din străinătate şi asta ne-a dat şi nouă mai multă energie să muncim, pentru că aici sunt condiţiile dintr-un târg de Crăciun, e mai frig şi spaţiul este mai micuţ.

Târgul a fost organizat cum trebuie şi numărul vizitatorilor a fost foarte mare, în multe momente accesul a fost blocat aici din această cauză”, a spus un tânăr care a avut produse alimentare tradiţionale şi băuturi fierbinţi pentru bzb.ro.

„Târgul de anul acesta a fost un succes, deoarece şi vremea a fost de partea noastră, dar şi turiştii şi vizitatorii locali. A fost un târg care ne-a adus foarte multă bucurie şi nouă şi vânzări, pentru că oamenilor le-a plăcut foarte mult Braşovul. A fost şi foarte bine organizat şi i-a ajutat şi pe cei care doreau să cumpere ceva anume faptul că suntem grupaţi pe categorii”, a spus chiriaşa unei căsuţe în care se vindeau obiecte artizanale.

„A fost frumos! Destul de greu, dar frumos. A mers bine şi aşteptăm ca şi la anul să fim la Târgul de Crăciun din Piaţa Sfatului”, a spus o femeie care a vândut plăcinte delicioase pe durata târgului.

Previous Story

Brașov. Garsonieră de 10 metri pătrați, la vânzare cu 12.000 de euro

Next Story

Allen Coliban cere ajutorul brașovenilor pentru recuperarea Cetățuii. „Există fonduri nerambursabile pe care le putem atrage, dar avem nevoie de dreptul de proprietate”