Brașov. Flavia Boghiu: „Banii pentru creșă – am crescut ajutorul de la 525 lei la 735 lei/lună!”

Last Updated on ianuarie 5, 2023 Flavia Boghiu a anunțat că Primăria Brașov, începând din acest an, mărește ajutorul pentru părinții care nu au prins loc la creșă de stat pentru cei mici.

Viceprimarul Flavia Boghiu:Banii pentru creșă – am crescut ajutorul de la 525 lei la 735 lei/lună!
Programul început în 2021 ca o măsură obligatorie și reparatorie pentru familiile care nu au cum să-și ducă copiii în creșele de stat, continuă și în acest an.

Brașov. Flavia Boghiu: „Banii pentru creșă - am crescut ajutorul de la 525 lei la 735 lei/lună!” 1

Prin inițiativa primarului Allen Coliban, votată în ultima ședință de Consiliu Local, s-a crescut acest ajutor până la suma de 735 lei lunar.
Din păcate, este nevoie de acest program pentru că timp de prea mulți ani, în Brașov s-au construit foarte multe blocuri însă nu s-au construit creșe și astfel, foarte multe familii ajung să nu prindă loc în creșe. Acest program vine să-i ajute pe părinți.

Astfel, pot folosi acești bani pentru bunicii care au grijă de copii sau ca o susținere, o subvenție în cazul în care copilul este înscris într-o creșă privată.

În paralel cu aceast program, îngrijirea și educația celor mici este o prioritate pentru noi, astfel, de la preluarea mandatului avem 4 creșe și 3 grădinițe în diferite stadii de implementare, chiar dacă astfel de proiecte nu se edifică peste noapte. Mai avem mult de lucru pentru ca infrastructura educațională să țină pasul cu dezvoltarea orașului, însă aceasta a fost și rămâne printre prioritățile administrației noastre!

Sprijinul financiar poate fi accesat prin depunerea cererilor la sediul Direcției de Asistență Socială Brașov, de pe strada Panselelor sau prin e-mail dasbv@dasbv.ro
Detaliile complete privind programul de sprijin financiar pentru creșe și toate actele necesare solicitării acestuia găsiți aici: http://www.dasbv.ro/ajutor-financiar-educatie…/ (pe site încă apare cuantumul actual, va fi actualizat zilele acestea)
An nou mai bun!”

Previous Story

Brașov. Apelul la bun simț al unui șofer RATBV către călătorii de pe noile autobuze electrice, linia 5: „Să nu începeți să faceți desene sau să scrieți mesaje cu markerul”

Next Story

Brașov. Garsonieră de 10 metri pătrați, la vânzare cu 12.000 de euro