(Video) Aeroportul Brașov, pregătit pentru primul zbor. De calibrare. Adrian Veștea: „Ne asigurăm că totul este în ordine pe cei 126.000 de metri pătraţi ai pistei”

Last Updated on decembrie 7, 2022 Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav este pregătit pentru primul zbor pentru calibrarea echipamentelor de radionavigație.Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, a anunțat că se curăță pista,  în vederea realizării zborului.

„Cele două autospeciale dotate cu plug, perie şi autosuflantă pe care le-am achiziţionat pentru asigurarea viabilităţii pistei şi suprafeţelor de mişcare ale Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav au intrat în funcţiune.

(Video) Aeroportul Brașov, pregătit pentru primul zbor. De calibrare. Adrian Veștea: „Ne asigurăm că totul este în ordine pe cei 126.000 de metri pătraţi ai pistei” 1

Cu ajutorul lor, pista este curăţată şi pregătită pentru zborul de calibrare pe care îl vom realiza peste câteva zile.

Este esenţial ca pe pista de decolare-aterizare să nu existe niciun fel de resturi sau impurităţi care ar putea cauza probleme avionului Autorităţii Aeronautice Civile Române cu ajutorul căruia vom realiza reglajul echipamentelor de radionavigaţie.

De aceea, în aceste zile premergătoare zborului ne asigurăm că totul este în ordine pe cei 126.000 de metri pătraţi ai pistei”, a transmis acesta.

Previous Story

Brașov. Azi, în Piaţa Sfatului vin colindătorii

Next Story

(Foto/Video) La Brașov circulă autobuzul lui Moș Crăciun. Accesul gratuit. Moșul va împărți copiilor ce vor urca în autobuzul special punguțe cu dulciuri