Braşovenii au tarif special la Massif, UNTOLD-ul din Poiana Brașov

Last Updated on decembrie 2, 2022 Festivalul Massif, organizat de cei de la Untold, va avea loc între 3 și 5 martie, în Poiana Brașov. Organizatorii au lansat o campanie specială dedicată brașovenilor, denumită BrassoViza.

Mai exact, până pe 7 ianuarie 2023, cei care au buletin de Braşov pot achiziţiona abonamente la un preţ special, prin care îşi pot asigura participarea la prima ediţie a celui mai aşteptat festival de la munte, din Europa, informează bzb.ro.

Braşovenii au tarif special la Massif, UNTOLD-ul din Poiana Brașov 1

Cei care vor să îşi achiziţioneze abonamentele folosind buletinul de Braşov, pot scana codul QR dedicat campaniei sau pot accesa site-ul oficial al festivalului, bemassif.com, secţiunea For Locals.

După completarea şi confirmarea datelor din formular, braşovenii vor primi pe mail un cod de discount pe care îl pot folosi la achiziţionarea abonamentelor General Access.

Preţul final al abonamentelor General Access este de 149 euro plus taxe. Totuşi, până pe 7 ianuarie, abonamentele pleacă de la 79 de euro (plus taxe), ceea ce înseamnă că braşovenii pot achiziţiona abonamente la acest festival cu doar 59 de euro (plus taxe)

Organizatorii promit să aducă pe pârtiile din stațiune entertainment de cea mai bună calitate pentru pasionații de muzică, distracție și sporturi de iarnă și să transforme Poiana Brașov într-unul dintre cele mai râvnite locuri de petrecere din Centrul și Estul Europei.

O premieră în ce privește marile festivaluri din circuitul Untold (Cluj-Napoca) – Neversea (Constanța) – Massif (Poiana Brașov) este faptul că vor exista două scene principale și alte două secundare. Scenele principale sunt una de zi și alta de noapte, indoor și outdoor. Toate cele patru vor fi amplasate pe pârtia Bradul, informează adevarul.ro.

„Va fi un hibrid, un festival care are atât componenta muzicală – pentru iubitorii de distracție și iubitorii de muzică electronică, dar nu numai, cât și o parte de sporturi de iarnă, care vin în completarea acestei componente de entertainment. Practic, peste tot ce înseamnă iubitori de schi care vor petrece timp pe pârtii și la pre-ski-urile din zonă vine în completare oferta noastră de entertainment pe pârtie”, a explicat Bogdan Rădulescu, co-fondator Untold Universe.

Previous Story

Târguri de Crăciun în Brașov. Cu bun gust

Next Story

(Video) Aeroportul Brașov. A început montarea turnului virtual. Adrian Veștea: „Premieră la Brașov: primul turn de control virtual din Europa de Est și din România se montează, în aceste zile, pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav!”