Allen Coliban, despre cele 1 milion de luminițe care împodobesc Brașovul. „Pentru a reduce consumul de energie generat de iluminatul festiv din oraș, am instalat beculețe LED, care se sting zilnic după ora 01.00, reducând consumul de energie cu 41% față de anii trecuți”

Last Updated on decembrie 7, 2022 Allen Coliban a venit cu explicații după ce mulți au criticat faptul că se consumă prea mult curent electric cu luminițele de sărbători. Primarul explică faptul că cele 1 milion de luminițe de sărbători consumă mai puțin decât în anii anteriori.

Allen Coliban:Atunci când există responsabilitate, pot fi organizate lucruri frumoase în orice condiții. Târgul de Crăciun din Brașov este un bun exemplu pentru asta.
Ne-am dorit să le oferim brașovenilor și turiștilor, după perioada de pandemie, o oază de frumos cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. Criza energetică ne-a forțat să planificăm lucrurile și mai atent.

Allen Coliban, despre cele 1 milion de luminițe care împodobesc Brașovul. „Pentru a reduce consumul de energie generat de iluminatul festiv din oraș, am instalat beculețe LED, care se sting zilnic după ora 01.00, reducând consumul de energie cu 41% față de anii trecuți” 1

Pentru a reduce consumul de energie generat de iluminatul festiv din oraș, am instalat beculețe LED, care se sting zilnic după ora 01.00, reducând consumul de energie cu 41% față de anii trecuți.

Am ales să nu cheltuim bani din buget pe artiști “cu nume”. Aducem însă pe scena din Piața Sfatului coruri și mai mulți artiști locali. Iar banii economisiți i-am folosit pentru amenajarea unui patinoar cu acces gratuit și cu patine gratuite, precum și pentru un cinema cu filme de Crăciun gratuit.

Allen Coliban, despre cele 1 milion de luminițe care împodobesc Brașovul. „Pentru a reduce consumul de energie generat de iluminatul festiv din oraș, am instalat beculețe LED, care se sting zilnic după ora 01.00, reducând consumul de energie cu 41% față de anii trecuți” 2

Percepem comercianților printre cele mai mici tarife din țară pentru participarea la Târg. Brașovenii și turiștii se bucură de prețuri și cu 50% mai mici decât la alte târguri similare din România.

Allen Coliban, despre cele 1 milion de luminițe care împodobesc Brașovul. „Pentru a reduce consumul de energie generat de iluminatul festiv din oraș, am instalat beculețe LED, care se sting zilnic după ora 01.00, reducând consumul de energie cu 41% față de anii trecuți” 3

Mă bucură să văd că Târgul de Crăciun este bine mediatizat. Efectul se vede inclusiv în numărul mare de turiști care ne vizitează orașul”.

Previous Story

(Foto/Video) La Brașov circulă autobuzul lui Moș Crăciun. Accesul gratuit. Moșul va împărți copiilor ce vor urca în autobuzul special punguțe cu dulciuri

Next Story

3000 de kilometri de piste de biciclete pe ruta Covasna-Brașov-Sibiu