Brașov. Mama fetițelor violate: „Ne-a dat un bidon cu bere şi un pachet de ţigări. Dacă mergeam după el, ne dădea în cap cu toporul”

Last Updated on noiembrie 14, 2022 Mulți s-au întrebat cum a fost posibil ca mama să-și lase fetițele pe mâna unuia pe care de abia l-a cunoscut. Femeia se apără și spune că dacă mergea după ele îi dădea în cap.

De dimineață n-am putut să mă dau jos din pat și acum nu sunt în regulă. Amețesc, vomit , de mâncat nu pot să mănânc. Nu ştiu cum se simt (fetiţele – n.r.). Am un număr, am sunat şi mi-a zis că e duminică și nu e nimeni acolo, că pe mâine dacă e femeia acolo.

Brașov. Mama fetițelor violate: „Ne-a dat un bidon cu bere şi un pachet de ţigări. Dacă mergeam după el, ne dădea în cap cu toporul” 1

Îl cunoaștem de vreo 3 săptămâni (pe agresor – n.r.). S-a împrietenit cu soțul meu. Şi lucra aici pe stradă, punea pavaje și apoi zice: „nu-mi face o cafea, doamnă? Mă duc eu să-ți cumpăr o pungă de cafea și e un zahăr”. A adus, i-am făcut cafea, i-am dus afară la poartă.

 

După aia a mai venit pe la noi, a mai adus niște pulpe ca să facem mâncare, că a vrut să facă grătar atunci, dar n-a putut și seara a venit cu un bidon de bere la noi și un pachet de țigări și zice „doamnă, nu lași fetele să vină până la noi să facem un grătar?”. Şi zice „se joacă și cu copiii”, dacă mai sunt copii p-acolo unde stătea el. Am zis că nu.

Și după aia ne-am hotărât amândoi, am zis hai să meargă două ore. S-au făcut două ore şi am sunat la telefon, închis toată noaptea, am sunat şi la 23:00, și la 2:00, și la 4:00 nimic.

După aia mi-am dat eu seama că s-a întâmplat ceva. Am zis că vine acasă (de asta a aşteptat o noapte – n.r.), dacă mergeam atunci după ele, îmi dădea în cap. Spuneau (fetele – n.r.) că are două topoare în mașină, cuţit”, a declarat mama fetelor răpite şi abuzate din Braşov, duminică, în exclusivitate, la Antena 3.

Bărbatul care le-a răpit şi violat pe cele două surori minore din Braşov a fost arestat preventiv

Magistraţii judecătoriei Braşov eu emis, duminică seară, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui Constantin Zapan, bărbatul care le-a răpit şi violate pe cele două surori de 10 şi 12 ani din comuna Vama Buzăului, anunță hotnews.

Dosarul a fost preluat de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, Zapan fiind inculpat pentru infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal, viol şi coruperea sexuală a minorilor.

La audieri, anchetatorii au stabilit că ”bărbatul, în vârstă de 42 de ani, prin exercitarea de constrângeri fizice şi ameninţări, ar fi forţat, pe rând, persoanele vătămate minore să întreţină mai multe raporturi şi acte sexuale, în timp ce se aflau într-o parcare situată pe DN10, între localitatea Întorsura Buzăului şi municipiul Buzău, dar şi în localitatea Valea Nicovani din judeţul Prahova”.

De altfel, la Valea Nicovani autoturismul agresorului a fost depistat de către poliţiştii ploieşteni.

Constantin Zapan şi-a recunoscut faptele, motivând că era beat în momentul în care le-a adresat pe cele două fete. Copilele au fost scoase din familie, fiind preluate de DGASPC Braşov şi intrând într-un program de consiliere psihologică.

Previous Story

Foto Brașov. Mașină căzută într-un lac de la Restaurantul Fântânița Crăiesei, Beclean

Next Story

Brașov. Revelion fără concert în Piaţa Sfatului. Pe ce străzi vor fi montate Luminile Crăciunului