Brașoveanul care și-a înjunghiat soția la grădinița fetiței a fost condamnat la închisoare

Last Updated on noiembrie 16, 2022 Brașoveanul care și-a înjunghiat soția la grădinița fetiței a fost condamnat la închisoare de judecători, pentru tentativă la omor calificat.

În 18 aprilie, tânăra de 26 de ani tocmai își lăsase fetița la o grădiniță din Brașov, unde era înscrisă micuța.
În momentul în care victima a ieşit pe uşa grădiniţei a atacat-o cu acel cuţit, i-a aplicat multiple lovituri în zona gâtului până când lama cuţitului s-a rupt. Ulterior, a plecat de la faţa locului, iar victima, fiind vătămată grav, s-a întors, a făcut câţiva paşi în interiorul grădiniţei, strigându-şi copilul pe nume, după care a căzut în holul de la intrare”, a explicat, la acea vreme, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, Claudiu Sandu, potrivit bzb.ro.

Brașoveanul care și-a înjunghiat soția la grădinița fetiței a fost condamnat la închisoare 1

Deși prins de anchetatori, suspectul în caz nu a fost dus la audieri imediat, deoarece și el a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce și-a provocat răni tot cu un cuțit, pare-se cu gândul de a se sinucide. Spre deosebire de soția sa, el a fost, totuși, în afara oricărui pericol din punct de vedere medical.

Erau în proces de divorț

Potrivit cunoscuților, cei doi erau în divorț și se certau pe copil. „Erau în divorț ei, și ea a lăsat copilul și el a urmărit-o. Am auzit un strigăt, dar am crezut că e un copil, e tragic”, a declarat o femeie, pentru stirileprotv.ro.

Bărbatul a fost condamnat marți la 9 ani și 8 luni de închisoare, anunță mytex.ro. El are pedeapsa complementară constând în interzicerea drepturilor prevăzute de art. 66 Cod Penal, literele: a- dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau alte funcţii publice, b-dreptul de a ocupa o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat, e-drepturile părinteşti, f-dreptul de a fi tutore sau curator, n-dreptul de a comunica cu victima (…) şi (…), pe o durată de cinci ani, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor calificat.

Previous Story

35 de ani, niciun vinovat. Preşedintele Asociaţiei 15 noiembrie 1987 Braşov: „Nimeni nu a fost tras la răspundere pentru ororile la care am fost supuşi, eu şi colegii mei”

Next Story

Brașovul verde. Primarul Allen Coliban: „27 de unități de învățământ din Brașov vor produce energie electrică, folosind panouri fotovoltaice”