Allen Coliban: „Dragi brașoveni și dragi turiști, vă aștept, miercuri, 30 noiembrie, în Piața Sfatului, să dăm startul unei ierni magice la Brașov!”

Last Updated on noiembrie 30, 2022 Primarul Allen Coliban îi invită astăzi pe brașoveni și pe turiști la aprinderea luminițelor de sărbători, în Piața Sfatului, de la ora 17:00.

Allen Coliban:Magia Iernii la Brașov.
Dragi brașoveni și dragi turiști, vă invit personal să petreceți Luna Sărbătorilor în Brașov!

Allen Coliban: „Dragi brașoveni și dragi turiști, vă aștept, miercuri, 30 noiembrie, în Piața Sfatului, să dăm startul unei ierni magice la Brașov!” 1

Vă aștept alături de mine, miercuri, 30 noiembrie, la ora 17:00, în Piața Sfatului, să dăm startul unei ierni magice la Brașov!
V-am pregătit cel mai mare și cel mai frumos Târg de Crăciun pe care l-a avut vreodată Brașovul. Sunt peste 60 de căsuțe amplasate în Piața Sfatului.

Experiența “Magia Iernii la Brașov” este completată de un patinoar gratuit în Piața Sf. Ioan. În plus, vă veți putea bucura de proiecții gratuite de filme în Piața Brassai și la Cinema Astra.
În total, sunt peste 100 de evenimente pregătite pentru a vă aduce spiritul sărbătorilor în suflete.

Nu uitați, ne vedem, miercuri (30 noiembrie), la 17:00, în Piața Sfatului, să dăm startul unei ierni magice la Brașov! Transportul public va fi suplimentat pe 30 noiembrie și vă recomand să îl folosiți”.

Nico C. Cîrjan: „Mâine dăm drumul evenimentelor din programul Magia Iernii la Brașov, probabil cel mai complex din țară, cu siguranță cel mai mare de până acum din orașul nostru! Sper să vă bucurați de tot ce v-am pregătit, cu intrare GRATUITĂ peste tot:
– peste 1 milion de luminițe în tot orașul, 5 brazi împodobiți

– Târg de Crăciun și concerte de colinde în piața Sfatului
– Patinoar în piața Sf. Ioan
– filme clasice și de Oscar la Cinema Astra

– jocuri și ateliere pentru copii în Parcul Titulescu
– expoziții de artă, lansări de carte, concerte de cameră la Banca de cultură Apollonia
– călătoria lui Moș Crăciun la cinema Stellarium în Piața Brassai

– târg de donații la Piața Unirii
– spectacol de artificii în 5 cartiere”

Previous Story

Brașov. RATBV suplimentează numărul de autobuze, când se aprind luminițele de Crăciun în Piața Sfatului

Next Story

Flavia Boghiu: „A venit momentul! Astăzi începem sărbătorirea Magiei Iernii la Brașov! Aprindem luminițele de Crăciun. Deschidem Târgul de Crăciun și patinoarul din Piața Sf. Ioan. Moș Crăciun pleacă din Laponia spre Brașov”