Aeroportul Brașov. 70 de locuri de muncă disponibile. „Ne dorim o structură suplă şi să o mai completăm acolo unde este cazul pe măsură ce se va dezvolta activitatea”

Last Updated on noiembrie 4, 2022 Aeroportul Brașov locuri de muncă. Aeroportul din Brașov începe angajările de personal. Până la primul zbor, se va lucra la completarea organigramei, urmând să fie disponibile, în prima fază, 70 de locuri de muncă.

Potrivit directorului AIB, Alexandru Anghel, angajările se vor face în trei perioade, interviurile urmând să înceapă în scurt timp, transmite mytex.ro.

Aeroportul Brașov locuri de muncă

„Avem un draft de organigramă. Mai facem verificări să fim siguri că structura propusă îndeplineşte nevoile din aeroport. Am dimensionat organigrama la o structură de maximum 70 de persoane. Ne dorim o structură suplă şi să o mai completăm acolo unde este cazul pe măsură ce se va dezvolta activitatea.

Organigrama a fost gândită pentru un program de 12 ore, dar dacă din discuţiile cu operatorii aerieni va fi nevoie de un program de 24 de ore se va suplimenta corespunzător. Din punct de vedere al atribuţiilor, am identificat patru zone mari, administrativă, economică, operaţional-tehnic şi securitate”, a declarat Alexandru Anghel.

Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian Romatsa RA – DSNAR Arad a început procedurile de recrutare şi selecţie a specialiştilor care vor deservi aeroportul din Brașov.

Aeroportul Brașov locuri de muncă

La concurs au fost scoase cinci posturi. În primă fază se vor semna contracte pe perioadă determinată, informează bzb.ro.

În ce priveşte operaţionalizarea, Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian Romatsa RA – DSNAR Arad a început procedurile de recrutare şi selecţie a specialiştilor care vor deservi aeroportul din judeţul nostru. Astfel, ROMATSA a publicat anunţul de angajare pentru cinci specialişti, dintre care doi ingineri (diplomat Protecţia Navigaţiei Aeriene/Comunicaţii, Navigaţie, Supraveghere -PNA/CNS – stagiar la Secţia PNA/CNS) pentru Atelier PNA/CNS Activitate Terminală – Amplasament Braşov şi trei tehnicieni PNA/CNS stagiar pentru Secţia PNA/CNS – Atelier PNA/CNS Activitate Terminală – Amplasament Braşov.

Conform anunţului de selecţie, înscrierile la concurs se fac prin transmiterea prin e-mail a dosarului de înscriere, până la data de 21 noiembrie 2022, ora 15.00, la adresele maria.szkokan@romatsa.ro şi marius.lucaciu@romatsa.ro.

Toate informaţiile şi detaliile suplimentare privind descrierea posturilor, condiţiile de participare la concurs, tipul probelor de concurs etc., sunt disponibile pe site-ul www.romatsa.ro la secţiunea Carieră https://www.romatsa.ro/articole/cariera.php sau pot fi obţinute sunând la numărul de telefon 0257/255162.

Previous Story

MASSIF, „Untold-ul de Brașov”, va avea loc la începutul primăverii, în Poiana Brașov. Cât costă un abonament

Next Story

Brașov. Fată de 13 ani dispărută. Ai văzut-o?