Halucinații de la ciuperci? Femeia din Codlea a fost ucisă cu furie, cu 50 de lovituri de topor în cap și gât. Ce spun procurorii brașoveni

Last Updated on octombrie 11, 2022 Procurorii încă nu-și explică, cum a fost posibilă crima din Codlea. S-a vehiculat teoria că cei doi soți ar fi avut halucinații de la ciuperci. Procurorii spun că, la autopsie, femeia nu avea în stomac ciuperci. Nu ar fi exclus ca doar bărbatul să fi avut halucinații, să fii atacat soția iar aceasta s-a apărat. Femeia a fost lovită cu 50 de lovituri de topor. Greu de crezut că un om care a fost normal până atunci să aibă o așa furie de ucis.

„Până în acest moment a fost finalizată autopsia victimei decedate, persoana feminină, concluzionându-se ca și cauză a decesului că este vorba despre 50 de lovituri aplicate în zona capului și gâtului cu un corp tăietor, posibil topor.

Halucinații de la ciuperci? Femeia din Codlea a fost ucisă cu furie, cu 50 de lovituri de topor în cap și gât. Ce spun procurorii brașoveni 1

De asemenea, în cazul persoanei de sex masculin, care a fost operată, au fost identificate mai multe lovituri aplicate în zona capului cu un topor, dar și cu un corp tăietor-înțepător, posibil cuțit, leziunile fiind deosebit de grave, astfel încât la acest moment starea lui este incertă.

Cele mai grave lovituri pe care bărbatul le are sunt în zona din spate a capului unde fiecare dintre noi, suntem conștienți că e greu să-ți dai cu toporul. În cazul victimei de sex feminim, în urma autopisiei s-a constatat că stomacul era gol, deci se elimină acea ipoteză pe care am auzit-o cu privire la existența unor ciuperci ingerate.

La momentul de față se conturează o opinie, care poate fi „răsturnată”, că cele două victime au avut un conflict în urma căruia și-au produs leziunile una alteia. A treia persoană este greu de crezut că ar fi putut pătrunde în imobil, mai ales, în condițiile în care acolo era o baie de sânge”, a declarat Claudiu Sandu, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, potrivit Biz Brasov.

Cei doi soți, în vârstă de 65 şi 67 de ani, locuiau singuri în apartamentul lor din Codlea. Nora lor şi o vecină i-au căutat luni dimineaţă. Niciunul nu a răspuns la telefon sau la ușa apartamentului.

Vecină: Bat la ușă, bat la ușă, strig Aurica, eu sunt, deschide! Nimic. S-a auzit asa, un clanțănit la cheie. Probabil a vrut sa deschidă el, ca am înțeles că l-a găsit pe el pe hol. O fi vrut, n-a mai avut putere să deschidă, nu știu.

Lângă trupul fără viață al soției, poliţiştii au găsit o toporișcă

Poliţiştii au fost alertaţi imediat. Pentru că ușa apartamentului era încuiată și asigurată din interior cu un sistem de siguranță, salvatorii au fost nevoiţi să intre pe un geam de la balcon. Imaginea din locuinţă le-a dat fiori.

Claudiu Sandu, prin procuror Parchetul Tribunalului Brașov: S-a găsit o baie de sânge. Foarte mult sange, nu doar în sufragerie, ci și în bucătărie și pe hol, la intrare, potrivit observator Tv.

Cei doi soţi erau prăbuşiţi în camere diferite. Lângă corpul femeii, poliţiştii au găsit o toporișcă și un cuțit, iar lângă bărbat care abia mai respira era un alt cuţit.

Steluța Coțiu, director medical Ambulanță Brașov: S-a descoperit o pacientă cu multiple leziuni incompatibile cu viața, decedată, s-a constatat decesul și un bărbat cu multiple leziuni, care a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Brașov.

Vecinii spun că, duminică seara, cei doi soți au fost după ciuperci, în pădure.

Vecin: Ei mergeau des să culeagă ciuperci și lumea spune că de la ciuperci, or fi mâncat azi noapte și au făcut halucinații.

Previous Story

Proiecte Brașov. 13 blocuri propuse pentru a fi eficientizate energetic cu bani europeni. 15,5 de milioane de lei pentru reabilitarea clădirii Operei Brașov, proiect finanțat prin PNRR

Next Story

Brașov. Premierul Olandei, Klaus Iohannis și Nicolae Ciucă vizitează astăzi baza militară de la Cincu